Οι επιλογές Λουτσέσκου για Πανιώνιο
Η Ξάνθη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το εντός έδρας παιχνίδι της με τον Πανιώνιο και ο Λουτσέσκου έβγαλε αποστολή.
Το πρωί της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για τον πρώτο φετινό εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του, έδωσαν τις τελευταίες τους οδηγίες στις ασκήσεις τακτικής και στο μικρής διάρκειας διπλό, έχοντας συγκεκριμένες απαιτήσεις από τους ποδοσφαιριστές τους.
Εκτός από τους Γουάλας - Μπαξεβανίδη που συνέχισαν με ατομικά προγράμματα, ξεχωριστό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Χαμζά Γιουνές καθώς αντιμετώπισε ενοχλήσεις. Αναλυτικά η αποστολή για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με Πανιώνιο: Ζαρόπουλος, Ζίβκοβιτς, Παπαγεωργίου, Κολλαράς, Καρασαλίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Χατζητερζόγλου, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Καμαρά, Π. Ορφανίδης, Σολτάνι, Τριάδης, Νιέτο, Ράνος και Λάζιτς.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
