Η Ελλάδα εξάγει τερματοφύλακες!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Η Ελλάδα εξάγει τερματοφύλακες!

bet365

Η ΑΪΚ Στοκχόλμης, αλλά και η Μπάλα Τάουν από την Ουαλία εμπιστεύθηκαν θέση τερματοφύλακα σε δύο Έλληνες. Διαβάστε στο gazzetta.gr για τους Διονύση Αδαμόπουλο και Γιάννη Οικονομόπουλο που υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια στο εξωτερικό.

Η ποδοσφαιρική ενηλικίωση δύο ανερχόμενων Ελλήνων γκολκίπερ θα πραγματοποιηθεί εκτός συνόρων σε πείσμα των καιρών που θέλει την χώρα μας να μην φημίζεται για την μαζική εξαγωγή τερματοφύλακων.

Ο γεννημένος στις 15 Αυγούστου 1998, Διονύσης Αδαμόπουλος, υπέγραψε συμβόλαιο με την ΑΪΚ Στοκχόλμης.

Ο 18χρονος, βρίσκεται ήδη στη Σουηδία προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις με τον ιστορικό σύλλογο, έχοντας ενταχθεί αρχικά στην U-20 ομάδα της ΑΪΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αδαμόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του ως στόπερ, ωστόσο η ένταξη του στην Ακαδημία αποκλειστικά για τερματοφύλακες (Αthens Goalkeeper Academy), τον βοήθησε να μάθει τα μυστικά της συγκεκριμένης θέσης φτάνοντας στο σημείο να πείσει με τις ικανότητες του, τους Σουηδούς.

Ανάλογη περίπτωση και ο Γιάννης Οικονομόπουλος, ο οποίος προέρχεται από την συγκεκριμένη ακαδημία. Ο 17χρονος πορτιέρο (18/2/1999), υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην δευτεραθλήτρια Ουαλίας, Mπάλα Τάουν, έχοντας ήδη αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις.

Μάλιστα προορίζεται για την πρώτη ομάδα.

Ο νεαρός τερματοφύλακας ξεκίνησε από την Ακράτα, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ποσειδώνα Γλυφάδας.

 

Τελευταία Νέα