Οι Βραζιλιάνοι για παίκτες που έχει ξεχωρίσει ο Μπέντο
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Οι Βραζιλιάνοι υποστηρίζουν πως ο Πάουλο Μπέντο θα ασχοληθεί με τρεις παίκτες τους οποίους ξέρει από την Κρουζέιρο που έχει σε μεγάλη εκτίμηση.
Πρόκειται για τον 22χρονο Βραζιλιάνο μέσο, Μπρούνο Ραμίρες, τον 21 αμυντικό Μπρούνο Βιάνα και τον νεαρό μεσοεπιθετικό Αλάνο. Ο τρίτος είναι βέβαια δανεικός σε άλλον σύλλογο της Βραζιλίας.
Από την χώρα του καφέ επιμένουν για την προτίμηση του Μπέντο στους τρεις νεαρούς άσους της Κρουζέιρο. Και ότι δεν αποκλείεται να ασχοληθεί μαζί τους για τον Ολυμπιακό και να επιδιώξει να κλείσει τουλάχιστον έναν εξ αυτών.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Ολυμπιακός: Επιβεβαίωση A Bola για Γκουστάβο Σα, το κόστος και ο ρόλος της Νότιγχαμ
- Όταν ο Πεπ έπεσε στο χορτάρι και στάθηκε πάλι στα πόδια του χάρη στον Ορτέγκα: «Είναι από τους καλύτερους που έχω δει στη ζωή μου»
- Ορτέγκα - Ολυμπιακός: Το μεσημέρι της Τρίτης (28/07) φτάνει ο 33χρονος τερματοφύλακας στην Αθήνα
