Αστέρας Τρίπολης: Ανακοίνωσε Φαρίνια στο ημίχρονο με Πανιώνιο

Αστέρας Τρίπολης: Ανακοίνωσε Φαρίνια στο ημίχρονο με Πανιώνιο

bet365

Η απόκτηση του Λουίς Φαρίνια ανακοινώθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης στο ημίχρονο του φιλικού με τον Πανιώνιο από τα μεγάφωνα με τον κόσμο να τον αποθεώνει!

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες όχι μόνο έπεισαν τον Λουίς Φαρίνια να έρθει στην Ελλάδα και να δει το φιλικό με τον Πανιώνιο, αλλά κατάφεραν να αποσπάσουν και την υπογραφή του.

Ετσι, όσοι βρέθηκαν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για το πρώτο εν Ελλάδι φιλικό της ομάδας, άκουσαν από τα μεγάφωνα ότι ο Αργεντινός (γεννημένος στην Παραγουάη) θα αγωνίζεται φέτος με την φανέλα του Αστέρα.

Θυμίζουμε ότι ο παίκτης ανήκει στην Μπενφίκα κι η απόκτησή του μόνο εύκολη υπόθεση δεν ήταν. Ωστόσο, οι άνθρωποι της ομάδας έφεραν εις πέρας την εν λόγω περίπτωση και επισημοποίησαν μια από τις σημαντικότερες μεταγραφές της ιστορίας τους.

Νωρίτερα ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Νίκος Γαλανακόπουλος τον καλωσόρισε στην οικογένεια του Αστέρα μέσω του λογαριασμού του στο facebook.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα