Γκαγκάτσης: «Θετικοί με Nova, αλλά...»

Γκαγκάτσης: «Θετικοί με Nova, αλλά...»

Gazzetta team
Γκαγκάτσης: «Θετικοί με Nova, αλλά...»

bet365

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μίλησε για τη κλήρωση αλλά και για το θέμα που έχει προκύψει με την Σούπερ Λίγκα και τη Nova.

Αν μη τι άλλο είναι σοβαρό το θέμα. Η Nova ζήτησε κάποιες αλλαγές οι οποίες απορρίφθηκαν από την γενική συνέλευση της Σούπερ Λίγκα και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν υπήρξε τηλεοπτική μετάδοση.

Για το θέμα μίλησε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης. «Ως ΠΑΟΚ εμείς έχουμε εκφράσει την άποψή μας. Είμαστε θετικοί στις αλλαγές που προτείνει, αλλά με ένα χρονοδιάγραμμα και όχι από τη μία στιγμή στην άλλη. Βέβαια, υπάρχουν και οι διαφωνίες και θα δούμε τι θα γίνει. Ελπίζουμε να λήξει η κόντρα και να πάνε όλα καλά», είπε αρχικά στον ΣΠΟΡFM.

Οσο για την κλήρωση; «Όπως κάθε κλήρωση, έτσι και σ’ αυτή, όλοι θα παίξουν με όλους. Το κακό για εμάς είναι πως η “Θύρα 4” θα είναι κλειστή μετά την απόφαση του υπουργού, μέχρι τις 31 Οκτωβρίου. Οπότε για ορισμένα παιχνίδια θα παίξουμε χωρίς τον κόσμο μας εκεί. Κατά τα άλλα όλοι θα παίξουν με όλους και στο τέλος θα δούμε, όπου ξυρίζουν τον… γαμπρό»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα