Αρίμπας για την άμυνα του Ολυμπιακού

Αρίμπας για την άμυνα του Ολυμπιακού

Αρίμπας για την άμυνα του Ολυμπιακού

bet365

Τον 27χρονο στόπερ, Αλεχάντρο Αρίμπας, εμφανίζουν ισπανικές πηγές ως στόχο του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνάς του για τη νέα περίοδο.

Για το ρόστερ του Ολυμπιακού αρκετά πράγματα παραμένουν ανοιχτά και ρευστά. Ένα από τα μέτωπα που δεν έχουν κλείσει είναι της ενίσχυσης της άμυνας. Το απόγευμα της Κυριακής προέκυψε από την Ισπανία η πληροφορία πως ο Αρίμπας, στόπερ της Λα Κορούνια, απασχολεί τον Ολυμπιακό.

Ξανά διότι το όνομά του έχει καταγραφεί και παλαιότερα για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Είναι παίκτης τον οποίο ξέρει πολύ καλά ο Βίκτορ και πέρυσι είχε 31 αγώνες με 2 γκολ. Το συμβόλαιο του έμπειρου κεντρικού αμυντικού λήγει το 2018 και η αξία του τοποθετείται στα 2 με 3 εκατ. ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα