Αλιάγας στο gazzetta.gr: «Το Euro 2016 να ενώσει τον κόσμο!»

Αλιάγας στο gazzetta.gr: «Το Euro 2016 να ενώσει τον κόσμο!»

Θάνος Σαρρής
Αλιάγας στο gazzetta.gr: «Το Euro 2016 να ενώσει τον κόσμο!»

bet365

Ο Νίκος Αλιάγας μιλάει στο gazzetta.gr για το Εuro που ξεκίνησε και στέλνει τις ευχές του για ενότητα και συμφιλίωση! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΘΑΝΟΣ ΣΑΡΡΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΗΣ.

Το πόσο δημοφιλής είναι ο Νίκος Αλιάγας στη Γαλλία γίνεται εύκολα αντιληπτό από ένα πρόσφατο παράδειγμα. Το Musee Grevin, το μεγαλύτερο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων στη Γαλλία, ζήτησε από τον κόσμο να ψηφίσει για το επόμενο άγαλμα. Το κοινό, λοιπόν, επέλεξε τον Αλιάγα! Το Grevin είναι από τα παλαιότερα μουσεία κέρινων ομοιωμάτων στην Ευρώπη, με μορφές από τη γαλλική επανάσταση μέχρι μεγάλες προσωπικότητες της επικαιρότητας.

Η λάμψη του ελληνικής καταγωγής παρουσιαστή έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό τα σύνορα της Γαλλίας. Είναι ένας celebrity διεθνούς φήμης. Το gazzetta.gr τον συνάντησε λίγο πριν περάσει τις πύλες του Stade de France για την πρεμιέρα των τρικολόρ στο Euro. Το κανάλι στο οποίο εργάζεται, το TF1, έχει τα δικαιώματα της διοργάνωσης και η τεράστια πείρα του βοηθάει σε όλα τα πρότζεκτς.

«Ξεκίνησε σε μια περίοδο πιεσμένη για τη Γαλλία και γενικότερα για την Ευρώπη. Ευχόμαστε το ποδόσφαιρο να ενώσει τον κόσμο, να συμφιλιώσει λίγο την κοινωνία, που έχει βρεθεί σε μια φάση μυστήρια μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα του Νοεμβρίου. Γενικότερα όλα δείχνουν καλά, ήρθαμε να δούμε την πρεμιέρα με τη Γαλλία. Λυπάμαι μόνο που δεν είναι η χώρα μας, η Ελλάδα. Μόνο γι' αυτό!», είπε αρχικά ο Νίκος Αλιάγας στο gazzetta.gr, περικυκλωμένος από κόσμο για μια φωτογραφία, ένα αυτόγραφο!

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της διοργάνωσης; «Είναι νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για φαβορί, αφού δεν έχουμε δει και τις ομάδες. Η Ισπανία, μάλλον!»

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν από τους πρωταγωνιστές στο τεράστιο σόου που δόθηκε για την έναρξη της διοργάνωσης κάτω από τον πύργο του Άιφελ, με την τεράστια συναυλία του David Guetta, η οποία έφερε κοντά τον κόσμο από όλες τις χώρες που συμμετέχουν στο Euro, σε ένα τεράστιο πάρτι. Bγήκε και στη σκηνή, προκαλώντας... πανικό στον κόσμο που έβλεπε είτε από τις γιγαντοοθόνες, είτε απευθείας τη σκηνή. Όπως δήλωσε, άλλωστε, στο gazzetta.gr, ως κανάλι διοργάνωσαν όλο pre-show και ο ίδιος βοήθησε την παρουσιάστρια.

Το πιο σημαντικό όμως, είναι πως όλο αυτό έδωσε ξανά στον κόσμο ένα αίσθημα ασφάλειας. Μια αίσθηση κανονικότητας, μακριά από τους εφιάλτες του πρόσφατου παρελθόντος λόγω της τρομοκρατίας. «Πριν από έξι μήνες ήταν σχεδόν ανέλπιστο να δούμε αυτή την εικόνα. Να δούμε 150.000 άτομα μαζί, χωρίς να φοβούνται για τη ζωή τους. Ξέρεις, είναι κάτι καινούργιο», είπε ο παρουσιαστής.

Επίσης ξεκαθάρισε πως «ήταν πολύ σημαντικό αυτό που έγινε κάτω από τον πύργο του Άιφελ. Παραμένουμε σε επιφυλακή αλλά νομίζω έχουν δουλέψει πολύ καλά όλοι στο κομμάτι της ασφάλειας».

Όσο για το αν φοβάται; Δείτε στο video!

 

EURO Τελευταία Νέα