Το gazzetta στο Euro με «Ζαγόρ» και πολλές εκπλήξεις!

Μιχάλης Τσόχος Μιχάλης Τσόχος
Το gazzetta στο Euro με «Ζαγόρ» και πολλές εκπλήξεις!

bet365

Ολα όσα ετοιμάσαμε για την καλύτερη δυνατή ενημέρωσή σας για το Euro 2016! Η “διπλή” αποστολή, οι αποκλειστικές συνεργασίες και οι εκπλήξεις. Καλή σας διασκέδαση...

Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό πάρτι του καλοκαιριού ξεκινά και εδώ στο gazzetta.gr προετοιμαστήκαμε με τέτοιο τρόπο ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση.

Το μοναδικό ελληνικό μέσο (ούτε η ΕΡΤ που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα) με δύο απεσταλμένους από την πρώτη ως την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης στην Γαλλία. Ο αρχισυντάκτης του gazzetta.gr Θάνος Σαρρής και ο Αντώνης Σαούλης βρίσκονται ήδη στο Παρίσι και έχετε ήδη απολαύσει ορισμένα από τα αποκλειστικά ρεπορτάζ που θα σας μεταφέρουν καθ' όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης τόσο μέσα από τα κείμενα τους, όσο και με εικόνα μέσα από την ενότητα EuroMission.

Ο πληρέστερος οδηγός για την διοργάνωση είναι ήδη στον αέρα και μπορείτε καθημερινά να πλοηγείστε προκειμένου να βρίσκετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την κάθε ομάδα που συμμετέχει στη διοργάνωση, για τις μεγάλες φυσιογνωμίες, τους “θρύλους” των Euro, την ιστορία της διοργάνωσης και όχι μόνο.

Το microsite για το Euro είναι ήδη στον αέρα και σας προσφέρει την δυνατότητα να παρακολουθείτε με τον πληρέστερο τρόπο όλα τα νέα για όλες τις ομάδες, αλλά και όλα όσα συμβαίνουν στην Γαλλία με τις συνεχόμενες ανταποκρίσεις των απεσταλμένων του gazzetta.gr

Δημιουργήσαμε ένα ακόμη microsite για τους λάτρεις του στοιχήματος, το EuroBet, στο οποίο καθημερινά σε συνεργασία με την KingBet θα βρίσκετε όλα τα νέα και τις ειδήσεις που αφορούν τις ομάδες που αγωνίζονται στο Euro 2016, αλλά και εκτιμήσεις, προγνωστικά για τους αγώνες του κουπονιού.

Επίσης θα βρείτε μία ακόμη ενότητα, με τους EuroBloggers οι οποίοι θα αρθρογραφούν με αποκλειστικό περιεχόμενο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και τους αγώνες του.

Η ζωντανή κάλυψη των αγώνων (τα περίφημα live) τα οποία με την ψηφιακή αναπαράσταση της sports radar, εμπλουτισμένη από μία βάση δεδομένων όπου ταυτόχρονα με την εξέλιξη του αγώνα θα έχετε την δυνατότητα να βλέπετε όχι μόνο την ψηφιακή αναπαράσταση των φάσεων, αλλά και όλα τα στατιστικά στοιχεία της αναμέτρησης, θα σας δίνουν την καλύτερη δυνατή εικόνα για το τι συμβαίνει όταν δεν μπορείτε να δείτε το ματς στην τηλεόραση

Στο gazzetta.gr δώσαμε πολύ μεγάλο βάρος και στην εικόνα. Η συνεργασία με το κορυφαίο τηλεοπτικό πρακτορείο ειδήσεων, το sntv και με το κορυφαίο φωτογραφικό πρακτορείο, το getty images σας εξασφαλίζουν αποκλειστικό περιεχόμενο και σε εικόνα προκειμένου να έχετε ολοκληρωμένη κάλυψη όλων όσων θα συμβούν στα γήπεδα της Γαλλίας.

Το κερασάκι στην τούρτα, όπως λένε σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι η αποκλειστική συνεργασία του gazzetta.gr με τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας του 2004 που κατέκτησε το Euro, θα σχολιάζει με την δική του πένα όλα τα μεγάλα ματς της διοργάνωσης. Καλωσορίζουμε, τον ποδοσφαιριστή σύμβολο του 2004, ο οποίος θα συνεργαστεί μαζί μας για την καλύτερη δική σας ενημέρωση και φυσικά τον ευχαριστούμε πολύ για την μεγάλη τιμή.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες περισσότεροι από 15 δημοσιογράφοι και η ομάδα της Wedia που μας παρέχει την τεχνική υποστήριξη δούλεψαν με πολύ μεράκι για να ετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για αυτή την ποδοσφαιρική γιορτή. Ελπίζουμε το αποτέλεσμα να σας αρέσει και να σας αφήσει ικανοποιημένους.

Πλέον όλα είναι έτοιμα για την σέντρα του Euro2016 και στο gazzetta.gr.

Καλή σας διασκέδαση...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Μιχάλης Τσόχος
Μιχάλης Τσόχος

Ο Μιχάλης Τσόχος γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε πιστεύοντας ότι θα γίνει ψυχολόγος. Τελικά η ψυχολογία… γλίτωσε, όχι όμως και η δημοσιογραφία με την οποία ασχολείται επαγγελματικά για 25 χρόνια. Ξεκίνησε από τις εφημερίδες, τις οποίες θεωρεί ακόμη και σήμερα το μοναδικό πραγματικό σχολείο της δημοσιογραφίας και το ραδιόφωνο, το οποίο παραμένει η μεγάλη αγάπη του. Εργάστηκε στο «ΦΩΣ», στο «Βήμα», ενώ υπήρξε αρχισυντάκτης του Sportime και διευθυντής της SportDay. Η πρώτη του δουλειά ήταν ο Bwin ΣΠΟΡ FM, ενώ στο διαδίκτυο παραμένει πιστός στο gazzetta για πάνω από μία δεκαετία. Πέραν όλων των άλλων, τον… αντέχει και η τηλεόραση για πάνω από 10 χρόνια (Cosmote TV) και ο ίδιος αντέχει την ίδια γυναίκα που παντρεύτηκε πριν από 20 χρόνια (ήρωας είμαι!!!). Όλα τα παραπάνω τα… αντέχουν υπομονετικά οι δύο κόρες του.