Αναχωρεί την Τρίτη για Αυστραλία η Εθνική

Αναχωρεί την Τρίτη για Αυστραλία η Εθνική

Αναχωρεί την Τρίτη για Αυστραλία η Εθνική

bet365

Το απόγευμα της Τρίτης (31/5) θα αναχωρήσει για την Αυστραλία η Εθνική για δύο φιλικά στις 4 και 7 Ιουνίου. Μοναδικό πρόβλημα ο Ταχτσίδης. Με Γκιρτζίκη, Γκούμα και Νικοπολίδη η αποστολή.

Την τελευταία της προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πραγματοποίησε η Εθνική μας ομάδας, καθώς το απόγευμα της Τρίτης (31/5) στις 16:00 η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αυστραλία. Εκεί η «γαλανόλευκη» θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια με τη χώρα των καγκουρό στις 4 και 7 Ιουνίου και στο σημερινό πρόγραμμα ο Μίκαελ Σκίμπε είδε μόνο τον Ταχτσίδη να απουσιάζει, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Έτσι, η αποστολή θα μαζευτεί το βράδυ της Δευτέρας (30/5), όπου θα γίνει συνάντηση και θα υπάρξει λογικά δείπνο. Μάλιστα, στο ίδιο αεροπλάνο με την αποστολή θα είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών ομάδων, Αργύρης Βούλγαρης, και άλλα έξι μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας μαζί με τους παλαίμαχους άσους Γιάννη Γκούμα και Αντώνη Νικοπολίδη, οι οποίοι θα βραβευτούν στην Αυστραλία για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο.

 

Τελευταία Νέα