Θύμα απαγωγής ο Πουλίδο! (vids & pics)

Θύμα απαγωγής ο Πουλίδο! (vids & pics)

Θύμα απαγωγής ο Πουλίδο! (vids & pics)

bet365

Σοκ στο Μεξικό με Πουλίδο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έπεσε θύμα απαγωγής! Άμεσα κινητοποιήθηκε ο Ολυμπιακός που μίλησε με οικογένεια και Αρχές και ψάχνει σοβαρά το θέμα.
Update: Στις 17.50 ο Ολυμπιακός έκανε γνωστό πως συνεχίζει τις προσπάθειες για να επικοινωνήσει με τις Αρχές στο Μεξικό για το πολύ σοβαρό ζήτημα του Άλαν Πουλίδο, πράγμα ιδιαίτερα δύσκολο. Η ΠΑΕ μίλησε με την οικογένειά του που επιβεβαίωσε πως κάτι έχει όντως συμβεί και πως ο διεθνής Μεξικανός δεν έχει γυρίσει σπίτι του. Οι Πειραιώτες θα δώσουν και άλλη ενημέρωση και ενώ όπως είναι φυσικό στις τάξεις της ομάδας υπάρχει μεγάλη αγωνία. Στο Λιμάνι έχουν κινητοποιηθεί από την πρώτη στιγμή και ερευνούν πολύ προσεκτικά, σοβαρά και επισταμένα την υπόθεση, προσπαθώντας να βρουν και τις κατάλληλες απαντήσεις αλλά και να συμβάλλουν ώστε να βρεθεί ο παίκτης.
Λίγο νωρίτερα το ειδικό τμήμα συντονισμού και εύρεσης απαχθέντων της Tamaulipas επιβεβαίωνε τα περί απαγωγής.
Update 2: Στο Μεξικό αυτήν την στιγμή υπάρχουν φόβοι ακόμα και για την ζωή του Άλαν Πουλίδο. Ελικόπτερα και ειδικές δυνάμεις κινητοποιήθηκαν από τις 3 τα ξημερώματα (σ.σ. ώρα Μεξικού). Ο Πουλίδο ήταν αρχικά σε οικογενειακή συγκέντρωση και μετά πήγε σε πάρτι με την σύντροφό του. Στην συνέχεια επήλθε η απαγωγή του. Η Τίγκρες πάντως με τιτίβισμά της δήλωσε την αλληλεγγύη της και την στήριξή της προς τον παίκτη και την οικογένειά του σε αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες. Το ίδιο έκανε και η Πατσούκα.
Θορυβημένος και ο ατζέντης του Πουλίδο, ο οποίος τόνισε ότι δεν έχει κάποια επίσημη ενημέρωση για τα ακριβή δεδομένα της υπόθεσης, ωστόσο παραδέχθηκε ότι πράγματι κάτι σοβαρό συμβαίνει. Επίσης ο εισαγγελέας της περιοχής του Μεξικού από όπου χάθηκαν τα ίχνη του Άλαν Πουλίδο, επιβεβαίωσε πως ο επιθετικός του Ολυμπιακού έχει εξαφανιστεί, έχοντας πέσει θύμα απαγωγής.
Update 3 (20:18): Η τελευταία ενημέρωση έρχεται από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» παρακολουθούν διαρκώς τις εξελίξεις στο θέμα του Πουλίδο και βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με την οικογένειά του. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, ενημερώθηκε από τον Πρέσβη του Μεξικού, Ταρσίσιο Ναβαρέτε Μόντες Ντε Όκα, ότι δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για τα συμβάντα. Ταυτοχρονα εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι Αρχές στο Μεξικό θα κάνουν ότι είναι δυνατόν.
Το story
Με βάση τα ρεπορτάζ στο Μεξικό υπήρξε τηλεφώνημα τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (2 τα ξημερώματα) προς τις Αρχές που ενημέρωνε για πιθανή απαγωγή του Άλαν Πουλίδο! Μάλιστα η κλήση αυτή επέφερε αναστάτωση διότι ο παίκτης δεν μπορούσε να βρεθεί από κανέναν και άρχισαν έτσι οι πληροφορίες και οι αναφορές πως έχει πέσει θύμα απαγωγής. Οι Αρχές ξεκίνησαν άμεσα έρευνα με στόχο να βρεθεί ο παίκτης του Ολυμπιακού.
Το τηλεφώνημα κινητοποίησε τις Αρχές για να βρεθούν στην περιοχή της Ciudad Victoria, όπου πιθανότατα απήχθη ο διεθνής άσος. Πηγές κοντά στην αστυνομία αλλά και πληροφοριοδότες ανέφεραν πως τις τελευταίες ημέρες ο Πουλίδο είχε απειληθεί έντονα... Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ένα ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπιστούν άμεσα οι δράστες και να γυρίσει σώος και αβλαβής σπίτι του ο Πουλίδο.
Η επιβεβαίωση του αδερφού του και τι μεταφέρθηκε στο Gazzetta.gr
Οι Αρχές στο Μεξικό έχουν επιβεβαιώσει πως πρόκειται για απαγωγή. Η επιβεβαίωση επήλθε και από τον αδερφό του, Αρμάντο, που έκανε λόγο για εξαφάνισή του. «Ναι είναι αλήθεια. Έχουν απαγάγει τον αδερφό μου. Εξαφανίστηκε τα ξημερώματα. Ελπίζουμε στην βοήθεια των Αρχών και της Κυβέρνησης για να βρεθεί», σχολίασε σχετικά.
Το Gazzetta.gr επικοινώνησε με συναδέλφους στο Μεξικό. Μας μεταφέρθηκε ότι «μέχρι στιγμής οι Αρχές δεν έχουν επίσημη ερμηνεία του τι έχει συμβεί. Για την ακρίβεια δεν μας δίνουν επίσημη εκδοχή για το συμβάν πέραν της επιβεβαίωσης της εξαφάνισης. Από την οικογένειά του μάθαμε πως απήχθη από μία ομάδα ενόπλων ενώ γύριζε στο σπίτι από ένα πάρτι. Έως τώρα δεν έχουν ζητήσει λύτρα».
- Η τελευταία φωτό του Άλαν Πουλίδο από το πάρτι που είχε πάει.
«Στο πάρτι ήταν με την σύντροφό του, όμως την άφησαν να φύγει»
Αυτήν την στιγμή υπάρχει φόβος και για την σύντροφό του, Ιλεάνα Σάλας, με την οποία ήταν μαζί δύο ημέρες πριν στην Σαντορίνη. Και αυτό διότι η κοπέλα ήταν μαζί του στο πάρτι, όπως επίσης μεταδίδεται από το Μεξικό...
Ως προς τις επιμέρους λεπτομέρειες αναφέρεται πως η απαγωγή έγινε στον δρόμο Interejidal. Ότι οι ένοπλοι ήταν έξι τον αριθμό και πως άρπαξαν τον Πουλίδο και την κοπέλα του. Την κοπέλα του ωστόσο - πάντα βάση της ίδιας ενημέρωσης - την άφησαν να φύγει κοντά στην είσοδο του πάρκου Troncones. Επίσης οι ίδιες πηγές θέλουν τις Αρχές να έχουν ήδη... επιστρατεύσει την Ιλεάνα για να μάθουν από πρώτο χέρι το τι έγινε και να βρουν βοήθεια με πληροφορίες ώστε να βρεθεί ο Πουλίδο.
Τους έκλεισαν τον δρόμο!
Οι πληροφορίες θέλουν την ομάδα των ενόπλων να έχει... μοιραστεί σε δύο αυτοκίνητα που ήταν σαν μίνι φορτηγά. Έκλεισαν τον δρόμο στο όχημα που επέβαινε ο Πουλίδο με την σύντροφό του και τους άρπαξαν με βία...
Η πρώτη αντίδραση και η άμεση κινητοποίηση του Ολυμπιακού
Στο Λιμάνι σήμανε εξαρχής ένας μίνι... συναγερμός για το θέμα αυτό. Αυτό έγινε από την πρώτη στιγμή που βγήκε το θέμα. «Δεν επιβεβαιώνουμε τίποτα ακόμα, όμως είναι κάτι που το ψάχνουμε και το κοιτάμε πολύ σοβαρά», ήταν η πρώτη χρονικά ενημέρωση που υπήρξε από πλευράς των ερυθρόλευκων μετά από ερώτηση του Gazzetta.gr. Ήταν δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα ερευνούσε πολύ προσεκτικά και επισταμένα το τι συνέβη και ότι θα προχωρούσε σε σχετική ενημέρωση. Ο Ολυμπιακός - σε αυτήν την φάση - είναι σε διαρκή επικοινωνία με τις Αρχές του Μεξικού και τους οικείους του παίκτη για το πολύ σοβαρό αυτό ζήτημα.
Hashtag και προσευχές για τον Άλαν
Στο Twitter έχει ήδη δημιουργηθεί ένα hashtag ειδικά για τον Άλαν Πουλίδο και για να γυρίσει καλά στο σπίτι του (σ.σ. Twitter: #FuerzaPulido – «Δύναμη Πουλίδο!»). Αρκετός είναι και ο κόσμος (σ.σ. και όχι μόνο από την πατρίδα του) που ανεβάζει την φωτογραφία του με μία ευχή αλλά και που προσεύχεται να είναι καλά και να ξεπεράσει αυτήν την πολύ σοβαρή περιπέτεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα