Ενίσχυση από Άγιαξ για την Μίντλεσμπρο (pic)

Gazzetta team
Ενίσχυση από Άγιαξ για την Μίντλεσμπρο (pic)

bet365

Έπειτα από 7 χρόνια απουσίας η Μίνλεσμπρο επιστρέφει στην Premier League, με την ομάδα των Αιτόρ Καράνκα και Δημήτρη Κωνσταντόπουλου να κάνει... σεφτέ στις μεταγραφικές κινήσεις, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Δανού εξτρέμ, Βίκτορ Φίσερ, από τον Άγιαξ.

Την πρώτη της μεταγραφική κίνηση ενόψει της επιστροφής της στην Premier League ολοκλήρωσε την Παρασκευή (27/5) η Μίντλεσμπρο, καθώς η ομάδα του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου ανακοίνωσε την απόκτηση του Βίκτορ Φίσερ από τον Άγιαξ.

Ο 21χρονος Δανός εξτρέμ με περισσότερες από 100 συμμετοχές στον «Αίαντα» από το 2012, όταν και μετακόμισε στην Ολλανδία, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μπόρο για τα επόμενα 3 χρόνια, ενώ η πρώην ομάδα του θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 3.8 εκατομμυρίων λιρών.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Φίσερ μέτρησε 39 συμμετοχές και 11 γκολ με τη φανέλα του Άγιαξ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πέρα από μέλος των μικρών εθνικών της Δανίας, έχει και 8 συμμετοχές (1 γκολ) με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των ανδρών.

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκοράρει το πρώτο γκολ στον μεγάλο τελικό Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα