Θέλουν Μυροφορίδη για αντι-Κοτταρά στον Απόλλωνα Σμύρνης

Θέλουν Μυροφορίδη για αντι-Κοτταρά στον Απόλλωνα Σμύρνης

bet365

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης έχει κάνει κρούση στον Παύλο Μυροφορίδη, επιθυμώντας την επιστροφή του στο σύλλογο.

Κάθε σκέψη για παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του Απόλλωνα Σμύρνης από τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη φαίνεται ότι έχει εξαφανιστεί οριστικά. Γεγονός που μαρτυρούν τα σχέδια του διοικητικού ηγέτη της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης έχει κάνει κρούση στον Παύλο Μυροφορίδη.

Η θέση του τεχνικού διευθυντή έχει μείνει ορφανή από το Μάρτιο, όταν κι ο Δημήτρης Κοτταράς δήλωσε την παραίτησή του. Ο Μυροφορίδης πάντως, έχει το μυαλό του αυτή τη στιγμή μόνο στη Λαμία και με το τέλος του πρωταθλήματος θα μπορεί να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση. Γεγονός είναι πάντως ότι και στον Ηρακλή επιθυμούν την επιστροφή του αλλά κάτι τέτοιο το έχει αποκλείσει ο ίδιος, μιας κι η εμπειρία από την προηγούμενη συνεργασία των δύο πλευρών δεν του έχει αφήσει και τις καλύτερες αναμνήσεις.

Αν θα γυρίσει στον Απόλλωνα; Θα φανεί μόλις τελειώσει η αγωνιστική σεζόν, από τη στιγμή που κι η Λαμία κυνηγά τον Απόλλωνα για την 4η θέση.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα