Μελισσανίδης κατά Πογιέτ: «Η ΑΕΚ πάνω απ' όλα»

Μελισσανίδης κατά Πογιέτ: «Η ΑΕΚ πάνω απ' όλα»

Gazzetta team
Μελισσανίδης κατά Πογιέτ: «Η ΑΕΚ πάνω απ' όλα»

bet365

Στην απομάκρυνση του Γκουστάβο Πογιέτ, στις εξελίξεις που υπάρχουν στο γηπεδικό αλλά και στην ΕΠΟ, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά την παρουσίαση των νέων γραφείων.

Ημέρα αποκαλυπτηρίων η σημερινή για τα νέα γραφεία της ΑΕΚ στο Μαρούσι, απέναντι ακριβώς από το Ολυμπιακό Στάδιο. Εκεί το παρών δεν θα μπορούσε να μην δώσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος συζήτησε με τους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν εκεί για τις εξελίξεις που υπάρχουν σε επίκαιρα θέματα...

Ένα από αυτά φυσικά ήταν η αποχώρηση του Γκουστάβο Πογιέτ από τον πάγκο της Ένωσης. «Αυτή τη στιγμή μας απασχολεί μονάχα το αυριανό παιχνίδι, που είναι πολύ κρίσιμο. Μόνο αυτό σκεφτόμαστε. Για το θέμα του κυρίου Πογιέτ, αυτό που έχω να σας πως είναι πως η ΑΕΚ είναι πάνω από όλους και όλα. Όποιος δείχνει ότι βάζει τον εαυτό του πάνω από το κλαμπ, δεν έχει καμία θέση στην ΑΕΚ! Αυτό είναι το μοναδικό που έχω να πω ως προς το θέμα του κυρίου Πογιέτ», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το θέμα με το γήπεδο, ο «Τίγρης» ξεκαθάρισε οτι όλα είναι στο σωστό δρόμο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «εχουν γίνει όλα όσα χρειάζονται και πλέον έχουμε μπει στο τελικό στάδιο. Το θέμα του γηπέδου προχωράει καλά, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και πιστεύω πως σύντομα θα φτάσουμε στον στόχο μας», ενώ από την κουβέντα δεν έλειψαν και οι εξελίξεις στην ΕΠΟ, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να παρουσιάζεται αισιόδοξος, τονίζοντας: «Θα αλλάξουν πολλά στην ΕΠΟ».

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η αίθουσα Τύπου στα νέα γραφεία της ΠΑΕ, θα φέρει το όνομα επί σειρά ετών ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Γιάννη Ξενάκη που «έφυγε» αιφνιδιαστικά το καλοκαίρι...

«Κάθε ομάδα χρειάζεται να λειτουργεί άψογα σε όλα τα επίπεδα, για να φτάσει στο επίπεδο που πρέπει. Έτσι και εμείς, με τα νέα μας γραφεία, δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση, θέλοντας να έχουν και τα στελέχη μας ένα ιδανικό περιβάλλον εργασίας. Όσοι εργάζονται για αυτό το κλαμπ προσπαθούν και εμείς πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους έχουμε σε καλή ψυχολογία. Αυτός η αίθουσα, αυτός ο όροφος θα ανήκει ουσιαστικά σε εσάς. Θέλω να έρχεστε εδώ όποτε θέλετε με την ομάδα της ΠΑΕ. Θέλω να πω ότι αυτή την αίθουσα θα την ονομάσουμε αίθουσα «Γιάννη Ξενάκη». Είναι η ελάχιστη τιμή που μπορούμε να δώσουμε σε αυτό τον καλό φίλο, συνάδελφο σας. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο παρά να σας ευχηθώ καλές γιορτές και καλή Ανάσταση», είπε αρχικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα