Λεβάντε - Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-2

Gazzetta team
Λεβάντε - Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-2

bet365

Άξια της μοίρας της είναι η Λεβάντε η οποία αν και νικούσε μέχρι το 88' με 2-0... κατόρθωσε να ισοφαριστεί σε 2-2 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο και έκανε ένα ακόμη... βήμα για τον υποβιβασμό της.

Ό,τι περνάει από το χέρι της για να χάσει την σωτηρία κάνει η Λεβάντε. Οι

Οι «βάτραχοι» της Βαλένθια αν και νικούσαν με 2-0 την Αθλέτικ Μπιλμπάο μέχρι το 88' κατάφεραν να δεχτούν δύο γκολ στο τέλος και να χάσουν πολύτιμο έδαφος στη μάχη για τη σωτηρία.

Ετσι, στην ουρά του υποβιβασμού αναμένεται... χαμός μεταξύ των Γρανάδα, Σπόρτινγκ Χιχόν και Χετάβε με τη Λεβάντε να είναι πια στους 29 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 13' με τον Βίκτορ Κασαδεσούς, από την πάσα του Λέρμα, ενώ ο 68' το αυτογκόλ του Ετσέιτα διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Στο πρώτο μέρος, η Μπιλμπάο πίεσε, προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε, με τους γηπεδούχους να αντέχουν στην πίεση, τη στιγμή που τα σουτ (κυρίως) των Μπόβεντα, Ραούλ Γκαρθία και Ουίλιαμς πέρασαν άουτ.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ο Ουλίαμς δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι του στην μπάλα και να την σπρώξει στα δίχτυα, μπροστά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 52' ο Ρόσι έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα αλλά υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ και έτσι το γκολ δεν μέτρησε.

Στη συνέχεια το παιχνίδι μεταφερόταν από τη μία περιοχή στην άλλη και τελικά στο 88' ο Σουασαέτα με σουτ μέσα από την περιοχή, εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Ινιάκι Ουίλιαμς και μείωσε για τους Βάσκους, ενώ η ολική επαναφορά για την ομάδα του Βαλβέρδε έγινε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Σαν Χοσέ να κάνει το 2-2 και να σπρώχνει τη Λεβάντε στον υποβιβασμό, η οποία παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα