«Ματιές» σε Κονίλιο ο Παναθηναϊκός! (vids)
Ο Παναθηναϊκός ψάχνει για την απόκτηση ενός τουλάχιστον επιθετικού, ο οποίος θα δώσει διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που ήδη υπάρχουν στο ρόστερ του «τριφυλλιού». Οι «πράσινοι» έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Αργεντινή ένας από αυτούς είναι ο Φερνάντο Κονίλιο!
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ στην χώρα του τάνγκο, το «τριφύλλι» εξετάζει ζεστά τον 25χρονο επιθετικό, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της Τσακαρίτα στην Β' Εθνική, έχοντας 8 γκολ σε 13 συμμετοχές! Ο Κονίλιο ανήκει στην Ροζάριο Σεντράλ, ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του. Είναι κλασσικό «εννιάρι», δυνατός στον αέρα χάρη στο ύψος του(1,87) και αξιόπιστος «εκτελεστής».
Στην Ροζάριο δεν κατάφερε να καθιερωθεί και τα τελευταία χρόνια παραχωρείται δανεικός. Έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο αλλά με... πιστοποιητικό τις φετινές του επιδόσεις ψάχνει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.
Πάρτε μια γεύση από τα βίντεο που ακολουθούν...
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
