Συμβούλιο στη Super League με το μυαλό στο Υπουργείο...

Φώτης Καρακούσης
Συμβούλιο στη Super League με το μυαλό στο Υπουργείο...

bet365

Ξεκίνησε το συμβούλιο των ομάδων της Super League, με το μυαλό όλων να είναι στο Υπουργείο, όπου αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη η κρίσιμη συζήτηση για το Grexit. Το gazzetta.gr είναι στα γραφεία της λίγκας και σας ενημερώνει για τις εξελίξεις.

Με ένα τέταρτο καθυστέρηση ξεκίνησε (14:45) το συμβούλιο στη Super League, όπου το βασικό... πιάτο στο μενού της συζήτησης είναι οι προτάσεις του Πανόπουλου, που έχουν την σύμφωνη γνώμη των άλλων δέκα ΠΑΕ.

Φυσικά, άπαντες έχουν το μυαλό τους στο Υφυπουργείο όπου αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με την ΕΠΟ και FIFA / UEFA, όπου θα φανεί σε μεγάλο βαθμό το αν θα έχουμε ή όχι Grexit στο ποδόσφαιρο.

Toν Ολυμπιακό εκπροσωπεί ο Γιάννης Βρέντζος, ενώ τον Παναθηναϊκό ο Στράτος Σωπίλης. Ο Μάκης Γκαγκάτσης είναι από τον ΠΑΟΚ, κι ο Δέδες από την ΑΕΚ ενώ παρών είναι κι οι Πανόπουλους, Δάρας, Κωστούλας όπως κι οι υπόλοιποι εκπρόσωποι των ΠΑΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα