Βγαίνουν οι ημερομηνίες;

Δημήτρης Τομαράς
Βγαίνουν οι ημερομηνίες;

bet365

Η φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου εκτός των άλλων αντιμετωπίζει τώρα περισσότερο από ποτέ το πρόβλημα των ημερομηνιών. Η πρόταση για αλλαγή έναρξης των πλέι οφ.

Όπως έχουμε γράψει ξανά η αίσθηση και η εκτίμηση για αλλαγή πλεύσης της Κυβέρνησης στο θέμα του Κυπέλλου υπάρχει. Ας πάρουμε λοιπόν την περίπτωση να ξαναρχίσει ο θεσμός και να αποφευχθεί το Grexit. Εάν συμβεί αυτό βγαίνουν τα... κουκιά; Υπάρχει χρόνος για να γίνει και το Κύπελλο και τα πλέι οφ.

Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει για τα καλά. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Gazzetta.gr η πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι είναι να μην ξεκινήσουν τα πλέι οφ της Λίγκας στην... ώρα τους και με βάση τον προγραμματισμό της Super League αλλά μία εβδομάδα μετά. Αυτή η... μετατόπιση θα επιτρέψει στο να γίνουν οι τρεις εναπομείναντες ημιτελικοί (σ.σ. ο ΠΑΟΚ βέβαια έχει δηλώσει πως δεν κατεβαίνει στο 2ο ματς) και ο τελικός στο ΟΑΚΑ.

Στην ΕΠΟ είναι εξαιρετικά προβληματισμένοι από το γεγονός αυτό. Παραδέχονται ανοιχτά πως υπάρχει... θέμα με τις ημερομηνίες, ωστόσο πιστεύουν πως εφόσον προκύψει άμεσα αλλαγή δεδομένων (σ.σ. εντός της εβδομάδας που θα μπούμε) θα μπορέσει να βγει ο προγραμματισμός για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο...

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα