Στην Πόλη για επαφές με FIFA / UEFA ο Γκιρτζίκης!

Στην Πόλη για επαφές με FIFA / UEFA ο Γκιρτζίκης!

bet365

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης είναι στην Κωνσταντινούπολη για την Περιφερειακή συνάντηση Ομοσπονδιών και εκεί θα έχει την δυνατότητα να μιλήσει με ανθρώπους των FIFA / UEFA.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της τουρκικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (TFF), η συνάντηση αυτή γίνεται στις εγκαταστάσεις των Εθνικών ομάδων. Συμμετέχουν οι ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες της Αλβανίας, της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης, της Βουλγαρίας, της Κύπρου, των Σκοπίων, του Μαυροβουνίου, της Ρουμανίας, της Ρωσίας, της Σερβίας, της Σλοβενίας και της Ελλάδας. Έχουν προσκληθεί οι πρόεδροι των Ομοσπονδιών των προαναφερόμενων χωρών, μέλη και γενικοί γραμματείς αυτών, ο Γ.Γ. της UEFA, Θεόδωρος Θεοδωρίδης και άλλοι αξιωματούχοι της Συνομοσπονδίας καθώς και στελέχη των FIFA / UEFA.

Μεταξύ άλλων λοιπόν ο πρόεδρος θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Γενικό Γραμματέα της UEFA και με τον πρόεδρο της κυπριακής Ομοσπονδίας, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ο οποίος ήταν και ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της FIFA και της UEFA που επισκέφθηκε πρόσφατα τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή. Ίσως λοιπόν βγει κάτι από αυτές τις επαφές ενόψει του επερχόμενου κινδύνου του Grexit.

«Καλωσορίζουμε τον Γενικό Γραμματέα της UEFA και τα μέλη της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Στόχος μας σε αυτή την συνάντηση είναι να βελτιώσουμε τις υποδομές του ποδοσφαίρου μας. Μαζί ενωμένες και οι 13 Ομοσπονδίες για το καλό του ποδοσφαίρου. Είναι μία πολύ σημαντική συνάντηση που διεξάγεται για πρώτη φορά», δήλωσε ο πρόεδρος της τουρκικής Ομοσπονδίας, Γιλντιρίμ Ντεμιρορέν. Σε ανάλογο ύφος και ο πρόεδρος της κροατικής Ομοσπονδίας, Νταβόρ Σούκερ, ο οποίος δεν έκρυψε την χαρά του για την πραγματοποίηση της συνάντησης.

 

Τελευταία Νέα