«Δεν είναι στην δικαιοδοσία μας»

Δημήτρης Τομαράς
«Δεν είναι στην δικαιοδοσία μας»

bet365

Με αφορμή το αίτημα της ΠΑΕ Ηρακλής από το Υπουργείο Αθλητισμού προκύπτει πως κανένας Υπουργός δεν μπορεί να επέμβει για το πότε θα οριστεί ένας ποδοσφαιρικός αγώνας.

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από το Gazzetta.gr, η ΠΑΕ Ηρακλής κατέθεσε αίτημα σε Λίγκα, Υπουργείο Αθλητισμού και ΕΠΟ ζητώντας το εξ' αναβολής παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να οριστεί στις 24 Απριλίου. Οι Θεσσαλονικείς, επίσης υποστηρίζουν πως πρέπει να υπάρχει ισονομία γιατί σε διαφορετική περίπτωση το σωματείο θα χάσει σημαντικά έσοδα αν ο αγώνας οριστεί μια καθημερινή ημέρα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Gazzetta.gr, από το Υπουργείο Αθλητισμού υποστηρίζουν πως είναι αναρμόδιο να παρέμβει στο πότε θα οριστεί από την Super League η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ηρακλή με τον Ολυμπιακό, καθώς δεν έχουν καμία δικαιοδοσία

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα