Τα... ρέστα τους στο Λονδίνο

Gazzetta team
Τα... ρέστα τους στο Λονδίνο

bet365

Τσέλσι και Παρί θα λύσουν και φέτος τις διαφορές τους στο Λονδίνο, με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League. Η Ζενίτ υποδέχεται την Μπενφίκα στο άλλο ματς.

Μεγάλο ματς στο Λονδίνο, όπου για 3η συνεχόμενη σεζόν η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει την Παρί σε νοκ άουτ φάση του Champions League. Οι Γάλλοι έχουν το προβάδισμα, καθώς επικράτησαν με 2-1 στο πρώτο ματς, όμως οι μπλε δεν έχουν χάσει σε κανένα από τα 3 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στο Stamford Bridge. Ο άσος είναι στο 2,80 στη Sportingbet.gr.

Πέρυσι, βέβαια, οι Παριζιάνοι είχαν καταφέρει να πάρουν την ισοπαλία (1-1 και 2-2 στην παράταση) πρόκρισης, παίζοντας και με 10 παίκτες, με την ισοπαλία να πληρώνει 3,40 και το διπλό 2,50. Από εκεί και πέρα, στα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια της Τσέλσι εντός έδρας στη διοργάνωση είχαμε over, που θα το βρείτε στο 195, ενώ οι μπλε σκοράρουν για 22 συνεχόμενα ματς στο Champions League στο Stamford Bridge, με το G/G να είναι στο 1,75.

Οι Παριζιάνοι από την άλλη δεν έχουν δεχθεί ούτε μία φορά φέτος γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, με την απόδοση να είναι στο 3,10 για να δούμε τα περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Ζενίτ υποδέχεται την Μπενφίκα στην παγωμένη Αγία Πετρούπολη. Οι Πορτογάλοι είχαν επιβληθεί με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, όμως στο «Πετρόβσκι» μετράνε 2 ήττες σε ισάριθμα ματς, έχουν πολλές απουσίες στην άμυνα, ενώ οι Ρώσοι φέτος έχουν μόνο νίκες στην έδρα τους, με τον άσο να πληρώνει 1,95.

Σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της Ζενίτ είχαμε γκολ από το πρώτο ημίχρονο, με το over 0,5 στο πρώτο ημίχρονο πληρώνει 1,425, στα 2 από 3 over, που είναι στο 2,05, ενώ στα 6 από τα 7 τελευταία παιχνίδια των γηπεδούχων εντός έδρας με αντίπαλο πορτογαλική ομάδα είχαμε G/G, που θα το βρείτε στο 1,909 στη Sportingbet.gr.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα