Γκιρτζίκης: «Δεν τους βγαίνουν τα... κουκιά και αντιδρούν έτσι»!

Γκιρτζίκης: «Δεν τους βγαίνουν τα... κουκιά και αντιδρούν έτσι»!

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, μιλάει στο Gazzetta.gr για τις τελευταίες εξελίξεις και τις πληροφορίες περί προσπάθειας ανατροπής του.

Αναλυτικά ο κ. Γκιρτζίκης επισήμανε στο Gazzetta.gr: «Το μόνο που διαβάζω και ακούω τα τελευταία 24ωρα είναι αηδίες. Μόνο αηδίες σε σχέση με όσα αφορούν εμένα και στην ΕΠΟ. Αυτό που δεν έχω διαβάσει πουθενά και δεν το λέει κανένας είναι πως στις προηγούμενες εκλογές 51 Ενώσεις από τις 55 επέλεξαν εμάς. Αυτό δεν το έχω δει πουθενά. Πως πήραμε δηλαδή όλες αυτές τις ψήφους.

Εγώ αυτό που βλέπω είναι πως επειδή δεν τους βγαίνουν τα... κουκιά προσπαθούν με διάφορους τρόπους και είτε ακόμα και μέσω της Κυβέρνησης και του Κοντονή να δημιουργήσουν πρόβλημα. Αντιδρούν έτσι επειδή διαπιστώνουν πως οι αριθμοί δεν είναι με το μέρος τους. Και αυτό διότι ξέρουν πως θα ξαναεκλεγώ. Ας έχουν την υπομονή να πάμε στον Οκτώβριο και τις εκλογές και τότε να δούμε ποιος θα κερδίσει. Ας κατεβάσουν τον υποψήφιό τους να τα δούμε όλα αυτά. Εάν είμαι εγώ που θα βγω να δεχθώ τα συγχαρητήρια και εάν είναι κάποιος άλλος να τον συγχαρώ.

Βλέπουν έναν άνθρωπο σαν και εμένα που ύψωσε ανάστημα και αρνήθηκε να αφήσει ανυπεράσπιστο το ποδόσφαιρο και κοιτάζουν το πως θα τον... ρίξουν. Το θέμα τους είναι να ρίξουν τον Γκιρτζίκη. Εγώ αυτό που κάνω είναι να υπερασπίζομαι με κάθε τρόπο το ποδόσφαιρο. Το άθλημα δεν είναι στο έλεος κανενός. Ούτε του κυρίου Κοντονή ούτε κανενός.

Η κακία τους περισσεύει. Σε όλο της το μεγαλείο. Δεν μπορούν να ακουμπήσουν εμένα διότι ξέρουν πως είμαι καθαρός. Και επί της ουσίας δεν μπορούν να πιάσουν το όνομά μου στο στόμα τους διότι δεν έχω τίποτα το μεμπτό. Εγώ και η ΕΠΟ θα συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και όπως αναλάβαμε δράση τώρα με το Κύπελλο θα υπάρχει και συνέχεια. Εμείς σε συνεργασία με τους θεσμούς, την UEFA και την FIFA θα κάνουμε όλα όσα πρέπει. Όλα τα άλλα είναι αηδίες».

 

Τελευταία Νέα