Υποχρέωση του Καρυπίδη...

Υποχρέωση του Καρυπίδη...

Χρύσανθος Τσαλτίδης Χρύσανθος Τσαλτίδης
Υποχρέωση του Καρυπίδη...

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για την υποχρέωση του Θόδωρου Καρυπίδη απέναντι σε όσους θεωρούν ότι μπορούν να τρελαίνουν καθημερινά τον κόσμο της ομάδας.

Απλά καταγράφω το αγωνιστικό. Απαράδεκτη εικόνα στο ποδόσφαιρο και η πρώτη ισοπαλία εντός έδρας που παρόλα αυτά δεν θέτει σε κίνδυνο την άνοδο. Ο ΑΡΗΣ είναι στο +8, την Κυριακή που έχει ρεπό ο Νέστος μπορεί να πάει στο +11 και την άλλη Κυριακή τον φιλοξενεί στο Βικελιδης για το +14, οπότε...

Στο μπάσκετ από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό η ομάδα δεν έχασε το προβάδισμα, στο τρίτο δεκάλεπτο έκανε τα εύκολα-δύσκολα, αλλά στην ουσία πήρε το διπλό και πλέον έχει την ΑΕΚ σε ένα από τα πλέον κρίσιμα ματς της σεζόν. Αν κερδίσει ο ΑΡΗΣ θα έχει και την ισοβαθμία σίγουρα, αλλά θα πρέπει να περάσει και από Κηφισιά, Πάτρα, Ρέθυμνο ή να έχει τις ίδιες νίκες με την ΑΕΚ στο τέλος. Και οι δυο έχουν ΟΣΦΠ μέσα, αλλά η ΑΕΚ έχει και Παναθηναϊκό έξω πέρα από όλα τα υπόλοιπα.Περισσότερα όμως για αυτό το κομβικό ματς στο επόμενο σημειώμά μας.

Πάω στο θέμα που όποιος Αρειανός και αν με συναντήσει...ρωτάει. Με την εκκαθάριση τι γίνεται; Θα ανεβούμε; Θα μας μπλοκάρουν; Θα μας σταματήσουν; Η ΕΕΑ, η Μαρούπα και το κακό συναπάντημα, ο ΚΑΠ, οι νομολογίες και ο...φόβος του Αρειανού μην επαναληφθούν τα περσινά.

Πάμε, λοιπόν, πολύ απλά και κόντρα στην προσπάθεια συγκεκριμένων συμφερόντων να μην ανέβει ο ΑΡΗΣ.

Ο ΑΡΗΣ θα ανέβει βαθμολογικά. Εφόσον το πράξει αυτός κανένας δεν μπορεί να του το στερήσει. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ. Αν αλλάξει δεν θα έχει αναδρομική ισχύς. ΑΕΚ, Λάρισα, Αγροτικός Αστέρας και Πανσερραϊκός αγωνίστηκαν κανονικά φτιάχνοντας δεύτερη ΠΑΕ γιατί ορθώς αυτό ερμήνευσε η ΕΕΑ. Αν πιστεύει κάποιο μέλος της συγκεκριμένης επιτροπής ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΜΟΥ, θα ερμηνεύσει αλλιώς τώρα και δεν θα έχει όλες τις εκ του νόμου συνέπειες είναι γελασμένο.

Εκτιμώ, λοιπόν, ότι η ΕΕΑ δεν θα αλλάξει τις ήδη υπάρχουσες ερμηνείες της και αυτό θα το διαπιστώσετε σύντομα. Άλλωστε ΣΗΜΕΡΑ η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΠΤΗ. Αν σκέφτονται ή θέλουν να αλλάξουν άποψη φυσικά και δεν μπορεί να έχει αναδρομική ισχύς.

Αν θα ολοκληρωθεί ή όχι η εκκαθάριση είναι καθαρά νομικό θέμα και απόφαση δικαστηρίων που όπως ξέρετε άλλωστε δεν δικάζουν λόγω της αποχής των δικηγόρων. Ακόμα και αυτό είναι ένα θέμα που ο ΑΡΗΣ δεν πρέπει να αφήσει να πέσει κάτι.

Το καλοκαίρι θα έχεις να κάνεις με την ΕΕΑ, όχι την ΕΠΟ. Το καλοκαίρι δεν θα είναι ο Καλαϊτζίδης που ήταν πέρσι και βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα με την υπόθεση της Βέροιας και του ΟΣΦΠ.

Την άδεια ο ΑΡΗΣ μπορεί να την πάρει τέλη Μαΐου, αλλά μπορεί να το τραβήξει μέχρι τον Οκτώβρη που θα αρχίσει η δεύτερη εθνική. Δεν είναι θέμα παραγόντων η απόφαση, αλλά της Ελληνικής Πολιτείας.

Εκτός από τον ΑΡΗ το ίδιο ενδιαφέρον και... ερμηνείας της Πολιτείας περιμένει και ο ΟΦΗ...Κρήτης.

Το Υπουργείο Ανάπτυξης με ένα απλό χαρτί μπορεί να δώσει λύση σε 5 λεπτά. Ο κ. Καρυπίδης πέρα από την επιχειρηματική του δραστηριότητα με τις παλέτες, είναι ιδιοκτήτης 147 σούπερ μάρκετ με χιλιάδες εργαζόμενους και μόλις πριν από λίγες μέρες υπέγραψε και αυτός την...λύση με Μαρινόπουλο-Σκλαβενίτη. Ο Καρυπίδης σύμφωνα με τον ΑΣ ΑΡΗΣ έχει βάλει ήδη κοντά στο μισό εκατομμύριο και προβλέπεται ως το τέλος της χρονιάς να χρειαστούν άλλα τόσα.

Ανεξάρτητα από όλα τα παραπάνω. Και επειδή και πέρσι οι νόμοι ήταν με την πλευρά του ΑΡΗ, ο ΚΑΠ, ο αθλητικός νόμος κτλ κτλ, αλλά ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, τα πράγματα για μένα είναι απλά.

Κύριε Καρυπίδη είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΑΣ να γίνει το αυτονόητο και η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη να παίξει χωρίς προβλήματα στην Β εθνική. Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΑΣ άμεσα να ξεκαθαρίσετε το θέμα για να σταματήσουν να τρελαίνουν καθημερινά τον κόσμο με ψέματα ή την μισή αλήθεια (σαν αυτή της δικαίωσης παικτών της Λάρισας-που θα συνεπάγονταν ότι και ο ΑΡΗΣ θα έπρεπε να πληρώσει παίκτες ακόμα κι αν έκανε εκκαθάριση- με την λεπτομέρεια ότι δεν πρόσεξαν τα παιδιά ότι το θέμα είχε να κάνει με την ερασιτεχνική ΑΕΛ και πουθενά δεν υπάρχει σύνδεση παλιάς και νέας ΠΑΕ).

Μέχρι τώρα ο Καρυπίδης ότι έχει υποσχεθεί το έχει κάνει πράξη. Αναμένουμε, λοιπόν, να υλοποιήσει και αυτό το κομμάτι. Ο ίδιος για όσους αναρωτιούνται ή τον έχουν ρωτήσει είναι 100% βέβαιος.

Αναμένουμε την δικαίωση, λοιπόν, για να προχωρήσουμε παραπάνω να κάνουμε μία κανονική προετοιμασία το καλοκαίρι μετά από χρόνια και να πάρει η ομάδα τον δρόμο της. Όλα ΜΑ ΟΛΑ τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού και είτε θέλουν να εξυπηρετήσουν συμφέροντα πρώην που πλέον ξεσκεπάστηκε ξεκάθαρα ότι ανέκαθεν το κίνητρο δεν ήταν το καλό του συλλόγου, αλλά το προσωπικό καλό, είτε επίδοξων..επενδυτών που όμως σε επαγγελματικό επίπεδο έχουν νομικό κώλυμα και μάλιστα πολύ σοβαρό.

Άρα τα πράγματα είναι απλά. Ο Καρυπίδης έχει πάρει πάνω του την απόλυτη ευθύνη και περιμένουμε να κάνει πράξη την υπόσχεσή του μετά το αγωνιστικό και στο νομικό σκέλος. ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Οπότε όσο πιο γρήγορα τελειώσει, τόσο πιο γρήγορα θα ηρεμήσει και ο κόσμος του ΑΡΗ.

ΥΓ1 Α, και για να μην μπερδεύονται ορισμένοι. Κανονικά ο ΑΡΗΣ πρέπει να παίξει απευθείας στην Λίγκα. Όπως άλλωστε συνέβη στο παρελθόν προς αποκατάσταση της αδικίας. Πέρσι που καταστρατηγήθηκαν οι νόμοι δεν ήταν καραμπινάτη αδικία; Έτσι όμως γίνεται με τον ΑΡΗ. Την δικαιοσύνη την περνάνε ορισμένοι ως εύνοια και την αδικία ως 50-50. Και αυτό πρέπει να το τελειώσει η διοίκηση του ΑΡΗ. Κάθε πράγμα ωστόσο στην ώρα του...

ΥΓ2 Ο ΠΑΟΚ που σύμφωνα με ορισμένους θα περνούσε τον ΑΡΗ στο μπάσκετ βρίσκεται αυτή την στιγμή στην 9η θέση και κινδυνεύει να μείνει εκτός πλέι-οφ. Ο ΑΡΗΣ έχει 7 νίκες παραπάνω σε 20 ματς (!!!) και φυσικά η δικαιολογία είναι ότι λείπει ο Σόφος και ο Βασιλειάδης. Εδώ φωνάζουμε εμείς ότι θέλει ενίσχυση αυτός ο ΑΡΗΣ για να παίζει Ελλάδα-Ευρώπη και οι συμπολίτες ήθελαν με μισό ρόστερ να περάσουν τον Αυτοκράτορα. Η πλάκα όμως δεν είναι ότι ήθελαν ή το έλεγαν απλά. Είναι η υπεροψία και η ειρωνεία που τουλάχιστον στο μπάσκετ θα έπρεπε να ξέρουν ότι στην Θεσσαλονίκη προκαλεί γέλιο στους αντιπάλους και πολύ κλάμα στους ίδιους. Πραγματικά θα ήθελα φέτος να βγει έκτος ο ΠΑΟΚ και να παίξει με τον ΑΡΗ αν με το καλό πάρει την τρίτη θέση. Δυστυχώς όμως το βλέπω μακρινό το σενάριο...

ΥΓ3 Υπάρχει κι άλλος τρόπος ανόδου, αλλά δεν χρειάζεται να ειπωθεί το παραμικρό από τους ανθρώπους του ΑΡΗ. Και για να προλάβω τους στημένους, δεν εννοώ ΑΦΜ. Το ξέρει όμως η πλευρά Καρυπίδη, αν και κατά 99% δεν θα χρειαστεί το ύστατο αυτό μέτρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!