Με Νομπρέγκα κόντρα στον Πανιώνιο η Καλλονή

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Με Νομπρέγκα κόντρα στον Πανιώνιο η Καλλονή

bet365

Ο Νίκος Καραγεωργίου έχει στα σχέδιά του τον Νομπρέγκα για το ματς με τον Πανιώνιο, όχι όμως και τους Μπλάζιτς - Στρατηλάτη.

Η προετοιμασία της Καλλονής για το ματς με τον Πανιώνιο ολοκληρώθηκε, με τα νέα από την πλευρά του Νομπρέγκα να είναι καλά. Ο 30χρονος επιθετικός προπονήθηκε και είναι στα πλάνα του προπονητή του, τη στιγμή που ο Μπλάζιτς κι ο Στρατηλάτης είναι εκτός. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από ίωση κι ο δεύτερος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο χέρι.

Θα σταθεί εμπόδιο στην αρμάδα του Ουζουνίδη η Καλλονή; Σε απόδοση 3.25 στην Sportingbet η νίκη της ομάδα της Λέσβου.

Ετσι, η 20μελής αποτελείται από τους:

Δαύκος, Μαλλής, Τσαμπούρης, Σπυρόπουλος, Μίκιτς, Βαλιός, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Γιορέντε, Καλτσάς, Φαβάλι, Χατζηδημητρίου, Γεωργίου, Μανούσος, Ξύδας, Κάρλσον, Ελλακόπουλος, Γουερέ, Μάρκοβιτς, Νομπρέγκα.

Ο Καραγεωργίου έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες που χρησιμοποίησε στην τελευταία νίκη της ομάδας του επί του Πανθρακικού.

Τότε είχε παρατάξει την ομάδα του με τους:

Δαύκο κάτω από τα δοκάρια, Γκόλιας και Τσαμπουρής ήταν στα άκρα της άμυνας, με τους Αναστασιάδη-Βαλιό στα στόπερ. Καλτσάς και Μίκιτς ήταν στα χαφ με τους Γεωργίου Μανούσα αριστερά και δεξιά του Κάρλσον, ο οποίος από πίσω του είχε τον Φαβάλι.

Οπότε, αν πιστεύει κι ο τεχνικός της ομάδας ότι «ομάδα που νικάει δεν αλλάζει», τότε λογικά αυτή θα είναι η σύνθεση της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα