«Σε δίκη ο Νεϊμάρ»!

«Σε δίκη ο Νεϊμάρ»!

Gazzetta team
«Σε δίκη ο Νεϊμάρ»!

bet365

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας αποφάσισε ο Νεϊμάρ να περάσει από δίκη σχετικά με τις παρατυπίες της μεταγραφής του στην Μπαρτσελόνα.

Ο Cadena Ser αποκαλύπτει ότι ο Δικαστής Χοσέ ντε λα Μάτα αποφάσισε να απαγγείλει τις κατηγορίες της απάτης και της απιστίας στον Νεϊμάρ και ο Βραζιλιάνος θα δικαστεί για τις παρατυπίες, που εντοπίσθηκαν, στη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα.

Εκτός από τον Νεϊμάρ, η εισαγγελεία έχει ζητήσει να απαγγελθούν κατηγορίες στους Μπερτομέου, Ροσέλ, στον πατέρα του Λουίς Άλβαρο ντε Ολιβέιρα, στη Σάντος και στην Μπαρτσελόνα. Η έρευνα ξεκίνησε μετά τις κατηγορίες της επενδυτικής εταιρείας DIS, που θα έπρεπε να εισπράξει το 40% του ποσού της μεταγραφής.

Η Vistabet σου επιστρέφει το ποντάρισμα σου αν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πετύχει το πρώτο τέρμα του ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπαστιά.

Η εταιρεία έλαβε 17,1 εκατ. ευρώ, όμως η έρευνα έδειξε ότι η μεταγραφή κόστισε 83,3 εκατ. ευρώ, ποσό που φέρεται να έχει αποδεχθεί το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας. Η κατηγορία της απιστίας έγκειται στο γεγονός ότι ο Νεϊμάρ υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα χωρίς να ενημερώσει την DIS, κάτι που αποτελούσε προϋπόθεση της μεταξύ τους συμφωνίας.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα