Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβάντε 1-0

Γιώργος Καραμάνος
Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβάντε 1-0

bet365

Με γκολάρα του Τομάς (80’) οι Ροχιμπλάνκος νίκησαν 1-0 τη Λεβάντε και με το νέο έτος βρέθηκαν μόνοι στην κορυφή και μάλιστα στο -2 από τη Μπάρτσα (έχει ματς λιγότερο).

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει τις γκέλες (τρεις ισοπαλίες στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές), η Ρεάλ έχει τα εσωτερικά προβλήματα της και έτσι σιγανά και αθόρυβα, με γκολ στο φινάλε των αγώνων, η Ατλέτικο κάνει τα δικά της. Οι Ροχιμπλάνκος μπορεί να ζορίζονται σχεδόν σε κάθε ματς, να τους βγαίνει η ψυχή, αλλά κάπως τα καταφέρνουν και στο φινάλε παίρνουν τα παιχνίδια τους. Αυτή τη φορά βίωσαν το ίδιο έργο κόντρα στη Λεβάντε. Ωστόσο, ο Τομάς που είναι η πρόσφατη αποκάλυψη, καθάρισε εκ νέου.

Ο νεαρός αμυντικός μέσος που στο προηγούμενο ματς με τη Βαγιεκάνο μπήκε αλλαγή και έδωσε στο 88’ την ασίστ για το πρώτο γκολ των Μαδριλώνων, τώρα έγινε ξανά η «χρυσή» αλλαγή του Τσόλο. Μόνο που αυτή τη φορά κράτησε το… κέρασμα για τον εαυτό του. Στο 80’ και ενώ η ομάδα του είχε φρακάρει, έκανε κατά μέτωπο επέλαση και με δρασκελισμό προσπέρασε τρεις αντιπάλους, για να νικήσει και τον Μαρίνιο, που μάλλον κι εκείνος το έπνιξε λιγάκι.

Γενικότερα οι γηπεδούχοι ήταν από άστοχοι έως άτυχοι. Στο δεύτερο σκέλος συμπεριλαμβάνονται και τα δύο δοκάρια με τους Σάβιτς (28’), Βιέτο (57’). Και ο Ομπλάκ βέβαια σε δύο περιπτώσεις είδε τη μπάλα να ξυρίζει την εστία του, καθώς οι Λεβαντίνοι δεν… κάθισαν φρόνιμοι στο Βιθέντε Καλδερόν». Τελικά τέλος καλό, όλα καλά για την Ατλέτικο που βρέθηκε στους 41 βαθμούς, στο +2 από τη Μπαρτσελόνα που έχει ματς λιγότερο και συνεχίζει να φωνάζει ότι κυνηγάει το πρώτάθλημα. Το δεύτερο στην τελευταία τριετία…

* Για τρίτη σερί αλλαγή του χρόνου, το ποδαρικό με γκολ στην La Liga το κάνει παίκτης του Σιμεόνε (Κόκε, Γκριεζμάν, Τομάς)!

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Σάβιτς, Γκοδίν, Φιλίπε Λουίς, Χουανφράν, Γκάμπι, Σαούλ, Κόκε (62΄Καράσκο), Γκριεζμάν, Κορέα (56’ Βιέτο), Τζάκσον Μαρτίνες (73’ Τομάς)

Λεβάντε (Ρούμπι): Μαρίνιο, Φεδάλ, Τρουχίγιο, Τόνιο, Λόπεθ, Ροζέρ (83’ Καμαράσα), Μοράλες, Βέρθα, Λέρμα, Τσουμέτρα (75’ Ρουμπέν Γκαρθία), Ζιλάς.


Atletico Madrid 1-0 Levante, Full Highlights 02... από HereWeBet

 

LA LIGA Τελευταία Νέα