Πλήρης με ΑΕΚ ο Πανιώνιος

Νίκος Τσιώκος
Πλήρης με ΑΕΚ ο Πανιώνιος

bet365

Χωρίς προβλήματα θα υποδεχτεί την ΑΕΚ ο Πανιώνιος, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει άπαντες στη διάθεσή του.

Μία προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο της Νέας Σμύρνης περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου. Με αυτή, οι «κυανέρυθροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το αυριανό ματς με την ΑΕΚ (12/12 19:30).

Ενόψει αυτού ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει άπαντες στη διάθεσή του, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα από τραυματισμούς ή κάρτες. Έτσι, πήρε στην αποστολή 20 παίκτες.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Παπαδόπουλος, Διούδης, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Αργυρόπουλος, Μητρόπουλος, Σιώπης, Κόρμπος, Μπακασέτας, Καραμάνος, Μασούρας, Μπουμάλ, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Βαλ. Βλάχος, Βιγιάλμπα, Χαλκιαδάκης, Πατσατζόγλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα