Πέτρες και δακρυγόνα στη Λεωφόρο! (gTV & pics)

Gazzetta team
Πέτρες και δακρυγόνα στη Λεωφόρο! (gTV & pics)

bet365

Οπαδοί του Παναθηναϊκού και δυνάμεις της αστυνομίας συγκρούστηκαν στην συμβολή των οδών Τσόχα και Παναθηναϊκού, περίπου 2 ώρες πριν από την σέντρα.
Από νωρίς το μεσημέρι περίπου 1000 οπαδοί του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν στην συμβολή των οδών Τσόχας και Παναθηναϊκού. Οι αστυνομικές δυνάμεις ζήτησαν να οπισθοχωρήσουν λίγα μέτρα πιο πίσω, κάτι που έγινε άμεσα και χωρίς να δημιουργηθεί ένταση.
Μετά από περίπου δύο ώρες και ενώ δεν είχε συμβεί το παραμικρό, ήρθε η ένταση!
Δύο ώρες πριν από την σέντρα, οι αστυνομικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν χειροβομβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα για να διαλύσουν το πλήθος ενώ οι οπαδοί του ''τριφυλλιού'' απάντησαν με πέτρες και φωτοβολίδες. Όλο αυτό κράτησε περίπου ένα τέταρτο, καθώς στη συνέχεια η ένταση άρχισε να εκτονώνεται, με τον κόσμο να διαλύεται στα γύρω στενά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα