Καλλιθέα - Λαμία 2-1

Δημήτρης Τομαράς
Καλλιθέα - Λαμία 2-1

bet365

Ιδανική αρχή για την Καλλιθέα στο Κύπελλο που λύγισε στην έδρα της την αντίσταση της Λαμίας με σκορ 2-1, η οποία έπαιζε όμως με 10 παίκτες από το 65'.

Στην επιστροφή της στο Ελ Πάσο μετά από καιρό η ομάδα της Καλλιθέας έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στην φάση των ομίλων με νίκη σε βάρος της Λαμίας με σκορ 2-1 σε ματς του 6ου ομίλου.

Οι Σμυρλής στο 22' με σουτ του και Μπέλης στο 86' ήταν οι δύο παίκτες που χρίστηκαν σκόρερ. Η Λαμία πάλεψε αρκετά το ματς και ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 με κεφαλιά του Καραλή.

Όμως μετά την αποβολή του Τζόκιτς στο 65' (σ.σ. με 2η κίτρινη) ξέμεινε από αντοχές και δυνάμεις. Παίζοντας με 10 παίκτες για αρκετή ώρα δεν μπόρεσε να φύγει με αποτέλεσμα, χάνοντας με 2-1.

Καλλιθέα – Λαμία 2-1 (δημ. Καλλιθέας - 22' Σμυρλής σουτ, 86' Μπέλης σουτ – 34' Καραλής κεφ.)
Καλλιθέα (Παντέλης): Μιχέλης, Σταύρου, Παγώνης, Πίκολο, Μπουκτάρης, Κατσικογιάννης (60′ Μπέλης), Τεγούσης, Μπούζας (81′ Ιγνατίδης), Προκς, Φράγκος και Σμυρλής (72′ Τσίπρας).
Λαμία (Βαζάκας): Ρίζος, Λεάντρο, Ενγκουέμ, Αλεξίου, Καλαϊτζίδης (80′ Παπαπευθυμίου), Καλλέργης (69′ Τσαμούρης), Καραλής, Κοτσώνης, Τζόκιτς, Τριανταφυλλάκος (37′ λ.τ. Νατσιόπουλος) και Τσόπελας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα