Αναγέννηση Καρδίτσας - Αχαρναϊκός 0-1

Δημήτρης Τομαράς
Αναγέννηση Καρδίτσας - Αχαρναϊκός 0-1

bet365

Ο Αχαρναϊκός πήρε ένα σημαντικό διπλό στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου. Επικράτησε δύσκολα με 1-0 στην Καρδίτσα της τοπικής Αναγέννησης.

Ένα ματς με λίγες καλές φάσεις μπροστά από τις εστίες των δύο ομάδων έγινε στο δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας.

Σε ματς για τον 1ο όμιλο του Κυπέλλου ο Αχαρναϊκός πέτυχε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη. Σε ένα γενικά ισορροπημένο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας να έχει μία… φλύαρη υπεροχή, η ομάδα του Μενιδίου 'χτύπησε' στο 78′ και έφυγε με μεγάλο διπλό. Οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να απειλήσουν αρκετές φορές δίχως αποτέλεσμα ενώ πριν το 0-1 οι φιλοξενούμενοι είχαν και 2 - 3 καλές στιγμές για να ανοίξουν το σκορ.

Τελικώς ο Ιωαννίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 78ο λεπτό έγραψε το 0-1, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα...

Αναγέννηση Καρδίτσας-Αχαρναϊκός 0-1 (Δημ. Καρδίτσας - 78' Ιωαννίδης)
Αναγέννηση (Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Αργυρίου, Δημόπουλος, Γκόλιας, Ρούσσης, Καραχάλιος, Μοσχάκης (74' Κοντός), Υφαντής, Τσίτας (63' Τσούκαλος), Πιτταράς (63' Μαυριάς) και Σκαθαρούδης.
Αχαρναϊκός (Γκόγκιτς): Μπαμπανιώτης, Μωϋσιάδης, Αθανασίου (81' Μαρούδας), Ταμπάκης, Καλογερόπουλος (75' Σιάνης), Φιγκέιρα (61' Μάρης), Ομπράντοβιτς, Ιωαννίδης, Μουστάκης, Χριστοφιλέας και Κωστόπουλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα