Ο... ξεχωριστός κύριος Σισέ (pics & vids)

Ο... ξεχωριστός κύριος Σισέ (pics & vids)

Αντωνία Σπανού
Ο... ξεχωριστός κύριος Σισέ (pics & vids)

bet365

Ο Γάλλος επιθετικός βρέθηκε μπλεγμένος σε εκβιασμό με ροζ βίντεο και το gazzetta.gr παρουσιάζει γιατί ο Σισέ δεν ήταν ποτέ ένας απλός ποδοσφαιριστής.

To 2009 o Τζιμπρίλ Σισέ έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και το ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό μαθαίνει από την καλή... αλλά και από την ανάποδη τον Γάλλο ποδοσφαιριστή. Ο Σίσε προκαλεί. Ο τρόπος ζωής του, οι επιλογές του αυτά που λέει γίνονται θέμα και τον βρίσκουν πάντα μπλεγμένο σε μια κατάσταση. Η αλήθεια είναι ότι δεν «χτυπήθηκε» από τον ελληνικό αέρα και έγινε αυτός που είναι, πάντα ο ίδιος ήταν και εμείς εδώ στην Ελλάδα είχαμε την ευκαιρία να τον ζήσουμε από κοντά για μια διετία και να συνεχίσει να μας απασχολεί με όλα αυτά που κάνει εκτός... πια των αγωνιστικών χώρων. Ο Σισέ χθες βρέθηκε μπλεγμένος σε εκβιασμό με ροζ βίντεο του πρώην συμπαίκτη του στην Γαλλία και το gazzetta.gr παρουσιάζει γιατί ο Γάλλος γκολτζής είναι κάτι παραπάνω από έναν απλό ποδοσφαιριστή.

Τα τατουάζ

Το κορμί του δεν πρέπει να έχει κενό σημείο. Όταν ήρθε στην Ελλάδα τράβηξε τα βλέμματα πάνω του με τα γκολ του και τις εμφανίσεις του με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Αλλά και χωρίς την φανέλα δεν άφησε αδιάφορους τους φαν της δερματοστιξίας. Τα τατουάζ του δίνουν το κάτι παραπάνω στην εκκεντρική εμφάνιση του Γάλλου ποδοσφαιριστή. Μπόνους για τους φίλους του Παναθηναϊκού το τριφύλλι που χάραξε στο κορμί του για να θυμάται πάντα τις μοναδικές στιγμές που έζησε με την πράσινη φανέλα.

Η εμφάνιση με την φούστα x3

Εκτός από το ποδόσφαιρο ο Σισέ ασχολείται με την μόδα. Αγαπάει πολύ την μόδα και τους Γάλλους σχεδιαστές και δεν διστάζει να φοράει εκκεντρικές δημιουργίες τους. Αργήσαμε λίγο να τα καταλάβουμε εδώ στην Ελλάδα αλλά το καταλάβαμε. Ο Σισέ στην Ελλάδα δεν έβαλε πρώτη φορά φούστα και ούτε τελευταία. Για την πρώτη φορά που είχε φορέσει ο Σισέ είχε δηλώσει:«Εκείνη την ημέρα σόκαρα πολλούς. Αλλά προέρχομαι από την Αφρική και εκεί συνηθίζουν να φοράνε μακριές φούστες οι άντρες».

Τελικά ο Σισέ φόρεσε την φούστα του πρώτα στην Γαλλία, μετά στην Ελλάδα και όσες συζητήσεις και αν ξεσηκώνει η ενδυμασία του δεν φαίνεται να πτοείται και εθεάθη και πριν λίγο καιρό να ποζάρει σε καθρέφτη με νέα... περίεργη δημιουργία.

Dj... με λατρεία στην Παραλιακή

Άλλη μια ασχολία του Σισέ που δεν σχετίζεται με το ποδόσφαιρο αλλά λατρεύει ο Σισέ είναι να παίζει μουσική σε νυχτερινά μαγαζιά. Ο Σισέ λατρεύει το Djλίκι και μαζί λατρεύει και τα μαγαζιά της Ελλάδας αφού δεν χάνει ευκαιρία να βρίσκεται στην χώρα μας και να παίζει μουσική στα μεγαλύτερα κλαμπ της Ελλάδας. Η πρώτη του επαφή με το ελληνικό μουσικό κοινό έγινε το καλοκαίρι του 2011 στην Χαλκίδα με ένα τεράστιο πάρτι που είχε τεράστια επιτυχία και τους φίλους του Παναθηναϊκού να τον προτρέπουν να μείνει στην ομάδα τους. Ακόμα όμως και μετά την αποχώρηση του από την Ελλάδα ο Σισέ επιστρέφει στην χώρα μας για να διασκεδάσει τους φαν του. Φέτος το καλοκαίρι βρέθηκε στην Μύκονο που έδωσε ένα τεράστιο πάρτι σε γνωστό μαγαζί του νησιού. Φυσικά δεν χάνει ποτέ ευκαιρία για να βρεθεί και στην Παραλιακή και να διασκεδάσει με την μουσική του και το Αθηναϊκό κοινό.

Η... περίεργη σχέση με την γυναίκα του, Τζουντ

Το διαζύγιο του Τζιμπρίλ Σισέ με την Τζουντ Σίσε έσκασε στην επικαιρότητα το 2012. Το ζευγάρι ήρθε στην Ελλάδα το 2009 και έδειχναν ευτυχισμένοι. Η οικογένεια έχει αποκτήσει και τρία παιδιά και το ζεύγος Σισέ έδειχνε ευτυχισμένο. Όλα αυτά όμως υπήρχαν μέχρι να έρθουν τα σύννεφα στην σχέση και το διαζύγιο. Το πρώην ζευγάρι έχει ανοίξει πόλεμο και οι δύο τους φαίνονται να μην σκέφτονται ούτε τα παιδιά που έχουν αποκτήσει μαζί. Η Τζούντ την προηγούμενη εβδομάδα δεν δίστασε να βγει σε εκπομπή και να εκθέσει τον πρώην σύζυγο της κατηγορόντας τον ότι έχει παρατήσει τα παιδιά τους. Από την άλλη ο Σισέ έστελνε τις απαντήσεις του μέσα από το twitter ποζάροντας στον φακό μαζί με την νυν σύντροφο του και εκτοξεύοντας κακίες για την πρώην του. Ο πόλεμος μεταξύ τους φαίνεται να μην σταματά και οι δύο τους δεν νοιάζονται να προστατευθούν από τον τύπο αφού οι λογαριασμοί τους στο twitter έχουν γεμίσει μικρότητες. Μια ωραία ατμόσφαιρα δηλαδή...

Η τρέλα με τα αυτοκίνητα

Ο Σισέ λατρεύει τα αυτοκίνητα και φυσικά έχει στην κατοχή του μια τεράστια, εκκεντρική φυσικά, συλλογή. Η συλλογή άρχισε την περίοδο Οσέρ και μετράει άπειρα αυτοκίνητα διαφορετικού στιλ το καθένα για να εξυπηρετούν και τις διαφορετικές ανάγκες του πρώην άσου του Παναθηναϊκού. Τώρα πια ο Σισε μετράει άπειρα αυτοκίνητα και σαν μεγάλο παιδί του αρέσει να ξοδεύει τα χρήματα σε ωραία αυτοκίνητα.

Ο Σισέ χορεύει με τα... αστέρια

Με την πρώην γυναίκα του σφάζεται, ποδόσφαιρο παίζει και κυρίως δεν παίζει τον συνέλαβαν αλλά ο Σισέ δεν πτοείται και προετοιμάζεται για το Dancing With The Stars της Γαλλίας. Ο Σισέ είναι πανέτοιμος για να βρεθεί στην πίστα. Μαζί με την παρτενέρ του, Σίλβια Νοταρτζιακομό, έδωσαν το παρόν στο μεγάλο πάρτι του τηλεοπτικού σταθμού που θα φιλοξενήσει το σόου «Dase anec les stars» και φάνηκαν να είναι έτοιμοι για την χορευτική πρόκληση. Το σόου θα μεταδοθεί από το τηλεοπτικό κανάλι TF1 και αναμένεται να βγει στους τηλεοπτικούς δέκτες τέλος του μήνα. Τα προβλήματα θα αφήσει στην άκρη και τον χορό θα πιάσει ο Σισέ.

Η σύλληψη και το σκάνδαλο

Άλλος ένας μπελάς για τον Σισέ. Σε ένα απίστευτο σκάνδαλο φαίνεται πως έχει μπλέξει πάλι! Όπως ανέφεραν τα δημοσιεύματα από την Γαλλία, ο παλαίμαχος φορ κατηγορείται για εκβιασμό του συμπαίκτη του άλλοτε συμπαίκτη του στην Εθνική και την Μαρσέιγ, Ματιέ Βαλμπουενά, μέσα από «sex tape» με πρωταγωνιστή τον βραχύσωμο μεσοεπιθετικό! Ο Σισέ, μαζί με ακόμα τρεις κατηγορούμενους, έχουν ήδη προσαχθεί στο τμήμα, με τις εξελίξεις να... τρέχουν!

Οι ακριβείς λόγοι της σύλληψη του Σισέ, πάντως, ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί, ενώ αρκετά Μέσα στην Γαλλία υποστηρίζουν πως είναι θέμα χρόνου να αφεθεί ελεύθερος και να απαλλαχθεί από τις όποιες κατηγορίες.

Η ύπαρξη του βίντεο, πάντως, δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί, όμως οι πληροφορίες μιλούν για μία... ταινία με πρωταγωνιστή τον ίδιο και την γυναίκα του, ενώ το ποσό που ζητούσαν οι «εκβιαστές», φέρεται να ήταν κοντά στα 100.000 ευρώ. Ο ίδιος βγήκε έδωσε τις εξηγήσεις του, δήλωσε ότι συνεχίζει τις πρόβες για τον χορό του και η Τζουντ τον έκραξε μέσα από το twitter. Όλα καλά δηλαδή.

«Πολλή κριτική, λίγοι γνωρίζουν. Η αλήθεια είναι αθόρυβη και οι ζηλιάρηδες σαλιαρίζουν».

Το συμβόλαιο των 11 λεπτών

Ο Σισέ αποφάσισε να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του νησιού Ρεϋνιόν του Ινδικού Ωκεανού και έκανε ντεμπούτο με την Saint Pierroise. Ο Γάλλος στράικερ ξεκίνησε βασικός, άντεξε 11 λεπτά, και μετά αποχώρησε τραυματίας. Το συμβόλαιο του ήταν για 5 παιχνίδια και το πιθανότερο είναι οι οπαδοί της ομάδας να μην το ξαναδούν με την φανέλα της. Μπορείς να το πείς και πρωτοτυπία...

Mr. Lenoir

Η προσωπική του... τρέλα με την μόδα, δεν μπορούσε να τον αφήσει εκτός χώρου. Δεν δίστασε να φτιάξει την δικιά του σειρά ρούχων, αξεσουάρ αλλά και αρώματος και την λανσάρει κυρίως μέσω διαδικτύου. Η εταιρεία του είναι πολύ πετυχημένη και έχει μπει δυναμικά και σε αυτόν τον χώρο, αφού φαίνεται ότι ο ποδοσφαιριστής το αγαπά.

Έχει παίξει στο «Taxi 4»

Έχει πάρει χρόνο στην κωμική ταινία «Taxi 4» . Ο Σισέ δεν δίστασε να εμφανισθεί στην ταινία, έχοντας έναν μικρό ρόλο και να γράψει το όνομα του δίπλα και σε αυτόν τον ρόλο.

Ο Σισέ έχει κάνει πολλά... Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει την αξία του μέσα στο γήπεδο αλλά ξεφεύγει σίγουρα από τον ρόλο του ποδοσφαιριστή και βρίσκει καταφύγιο σε πολλά πολλά πράγματα που τον κάνουν... ξεχωριστό!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα