ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης 1-1

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης 1-1

bet365

Το φιλικό-προπόνηση της ΑΕΚ με τον Απόλλων Σμύρνης έληξε ισόπαλο (1-1), με τον Τραϊανό Δέλλα να βγάζει κάποια συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση ορισμένων παικτών.

Το ΟΑΚΑ ήταν κλειστό για τους οπαδούς καθώς ο αγώνας ήταν ουσιαστικά προπόνηση, με τον Δέλλα να ενδιαφέρεται για να δει την κατάσταση συγκεκριμένων παικτών του. Αν θέλουμε να επικεντρωθούμε σε αυτούς, με βάση όσα είδαμε σε ένα φιλικό με τον Απόλλων Σμύρνης, μπορούμε να πούμε τα εξής.

- Ο Ντίντακ είχε συμμετοχή στο γκολ του Βάργκας καθώς ήταν αυτός που το έφτιαξε, μπαίνοντας στην περιοχή από αριστερά και βρίσκοντας ωραία τον συμπαίκτη του. Ο Ισπανός είχε καλά ανεβάσματα και έδειξε ότι το έχει το επιθετικό κομμάτι ενώ είχε και επιστροφές όπως έπρεπε. Δεν έδειξε, πάντως, να είναι στο 100% για τις απαιτήσεις ενός αγώνα όπως αυτός στην Τούμπα.

- Ο Μάνταλος έκανε πολύ καλό ματς και αν κάποιος δεν ήξερε ότι προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό, δεν θα μπορούσε να υποψιαστεί τίποτα. Δυνατά πατήματα, έπαιρνε πρωτοβουλίες και δεν έδειχνε να φοβάται κάτι.

- Δυνατά έμπαινε σε όλες τις φάσεις και ο Κορδέρο, ο οποίος επίσης έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς. Από τους ποδοσφαιριστές που ήθελε να δει ο Δέλλας, ο Ισπανός χαφ μάλλον ήταν ο πιο έτοιμος και έκανε δουλειά δημιουργικά και ανασταλτικά.

- Ο Γροντής ήταν καλός επιθετικά, είχε κάποιες καλές στιγμές καθώς πήρε πρωτοβουλίες και είχε και αυτός συμμετοχή στη φάση του γκολ της ΑΕΚ.

- Οι Αρθρο και Λαμπρόπουλος, στο κέντρο της άμυνας, δεν είχαν κάποια πίεση από τους αντιπάλους τους οπότε δεν μπορούν να βγουν ουσιαστικά συμπεράσματα για τον βαθμό ετοιμότητας τους.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά την εικόνα του παιχνιδιού, όπως καταλαβαίνει κανείς τα πράγματα ήταν σχετικά χαλαρά. Η ΑΕΚ πήρε την κατοχή της μπάλας μετά το πρώτο 15λεπτο και έψαξε το γκολ, χωρίς όμως να φορτσάρει ιδιαίτερα. Εστω κι έτσι, πάντως, το γκολ ήρθε στο 34' από τον Βάργκας, μετά την ωραία προσπάθεια του Ντίντακ από αριστερά. Στην επανάληψη η Ενωση θα μπορούσε να κάνει το 2-0 στο 66' με το τετ α τετ του Αραβίδη, μετά την ωραία μπαλιά του Γροντή, αλλά ο Ταΐρης απέκρουσε και στη συνέχεια οι αλλαγές του Δέλλα, που έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε πιτσιρικάδες από τα τμήματα υποδομής, έβαλαν ουσιαστικά τέλος στον αγώνα. Το τυπικό, πάντως, μπήκε στο 90', όταν ο Απόλλων κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Τζιώρα, για το τελικό 1-1.

ΑΕΚ: Βούρας (56' Ανέστης), Βασιλαντωνόπουλος (67' Τζάθας), Αρθο (67' Τσέλιος), Λαμπρόπουλος (67' Μαρκοπουλιώτης), Ντίντακ, Κορδέρο (56' Ανδρεόπουλος), Ανάκογλου (67' Σβάρνας), Μάνταλος (56' Βλαχομήτρος), Γροντής, Βάργκας (56' Γαλανόπουλος), Αραβίδης.

Απόλλων Σμύρνης: Ταΐρης, Πάνος, Βαλεριάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Παρπέξ, Ψιάνος, Αλμπάνης, Λαγός, Βάντερσον, Κρητικός.

Για τους φιλοξενούμενους έπαιξαν και οι Καλλέργης, Φατιόν, Φαρινόλα, Πολίτης, Τζιώρας, Αρναούτογλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα