Έτοιμος για Ξάνθη ο Ατρόμητος

Έτοιμος για Ξάνθη ο Ατρόμητος

Νίκος Τσιώκος
Έτοιμος για Ξάνθη ο Ατρόμητος

bet365

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με την Ξάνθη, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να ανακοινώνει την αποστολή. Προπόνηση σήμερα κι αύριο για τον Μπόρισλαβ Στόιτσεφ.

Την προετοιμασία του για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη (13/9 18:15) ολοκλήρωσε το Σάββατο (12/9) ο Ατρόμητος. Αυτό έγινε με μία προπόνηση, με το πέρας της οποίας ο Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε την αποστολή.

Από αυτή, βέβαια, άφησε εκτός τον Μπόρισλαβ Στόιτσεφ, που αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, προπονήθηκε πρωί και απόγευμα και θα προπονηθεί εκ νέου πριν το ματς μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του που έμειναν εκτός αποστολής.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κούρος, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Μπιτόλο, Νάτσος, Μπαστακός, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Γκαρσία, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Μπρίτο, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ, Μίλος Στόιτσεφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα