Ολυμπιακός: Πρόβα τζενεράλε με... 3 στα 3

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ολυμπιακός: Πρόβα τζενεράλε με... 3 στα 3

bet365

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κάνει το τρία στα τρία απέναντι στον Πλατανιά, να συνεχίσει στο πρωτάθλημα με το απόλυτο και να παράλληλα να... ζεστάνει τον κόσμο του για το σπουδαίο ματς της Τετάρτης απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου.

Αυτή τη στιγμή η Μπάγερν Μονάχου ναι μεν μπορεί να περιμένει αλλά στο ματς με τον Πλατανιά (20:30, NS1, gazzetta.gr), ο Μάρκο Σίλβα θέλει να δει από τους παίκτες του να βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο όσα δουλεύουν στις προπονήσεις και παράλληλα θέλει να δει ότι δεν επηρεάστηκαν από τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Στο φαληρικό γήπεδο απόψε θα υπάρχει άνθρωπος της Μπάγερν Μονάχου για να δει από κοντά τους νταμπλούχους Ελλάδας. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του χωρίς πολλές αλλαγές συγκριτικά με όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Η Sportingbet προσφέρει επιστροφή χρημάτων στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πλατανία σε περίπτωση που ο Τσόρι Ντομίνγκες σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

Ο Ρομπέρτο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Ελαμπντελαουί, Μαζουακού να είναι στα άκρα της άμυνας και τους Σιόβα-Ντα Κόστα στο κέντρο της άμυνας. Οι Καμπιάσο - Μιλιβόγεβιτς θα είναι το δίδυμο στα κεντρικά χαφ με τον Πάρντο να είναι δεξιά στην επίθεση και τον Ερνάνι να κάνει το ντεμπούτο του στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Ντομίνγκες θα είναι πίσω από τον Ιντέγε που θέλει να πανηγυρίσει το πρώτο του γκολ με την ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα στην πρώτη του... παράσταση μπροστά στον κόσμο της ομάδας.

Στον πάγκο θα είναι οι Καπίνο, Φορτούνης, Σεμπά, Ντουρμάζ, Μποτία, Φινμπόγκασον, Φουστέρ, Σαλίνο.

Από την άλλη, ο Γιώργος Παράσχος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους Ολιμπά, Αποστολόπουλο, Μπανανά, Σελίν, Βάντερσον Γκνιάτιτς, Μαχαμάτ, Στανισάβλιεβιτς, Ντίνα, Μιλούνοβιτς και Γιακουμάκη.

Στον πάγκο του θα είναι οι Σωτηρίου, Ιτούα, Ανγκούλο, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Πάγκαλος, Ράμος και Τσουράκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα