Με Παπαδόπουλο στη Μυτιλήνη ο Αστέρας

Νίκος Τσιώκος
Με Παπαδόπουλο στη Μυτιλήνη ο Αστέρας

bet365

Με τον νεοαποκτηθέντα Δημήτρη Παπαδόπουλο να είναι στην αποστολή, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το ματς με την Καλλονή στη Μυτιλήνη.

Την προετοιμασία του για την αυτιανή αναμέτρηση με την Καλλονή (12/9 16:00) στη Μυτιλήνη ολοκλήρωσε την Παρασκευή (11/9) ο Αστέρας. Αυτό έγινε με μία προπόνηση, με το πέρας της οποίας ο Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή.

Σε αυτή συμπεριέλαβε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Αρκάδων, Δημήτρη Παπαδόπουλο. Ο Έλληνας επιθετικός έδειξε έτοιμος να αγωνιστεί, με τον τεχνικό του συλλόγου της Τρίπολης να μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν.

Ακόμα μία λύση στην επιθετική γραμμή του Αστέρα προσφέρει η παρουσία του Παπαδόπουλου στη Μυτιλήνη, με την Vistabet να δίνει σε απόδοση 1.85 τη νίκη των Αρκάδων.

Αντίθετα, δεν έχει στη διάθεσή του τον Λανθαρότε, που τραυματίστηκε την Τετάρτη (9/9), ενώ επιστρέφει ο Μπερτόλιο, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Θεοδωρόπουλος, Κοσίτσκι, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Αλόκο, Γιαννούλης, Τορμένα, Τσοκάνης, Λούι, Χαμντανί, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μάσα, Φούντας, Μπερτόλιο, Γιάννου, Παπαδόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα