Σε... απεργία οι τιφόζι της Ρόμα

Σε... απεργία οι τιφόζι της Ρόμα

Σε... απεργία οι τιφόζι της Ρόμα

bet365

Η απόφαση για μείωση της χωρητικότητας στα πέταλα του «Ολίμπικο» έχει ως αποτέλεσμα την... καθιστική διαμαρτυρία στο Ρόμα-Γιουβέντους.

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού ο νομάρχης της Ρώμης, Φράνκο Γκαμπριέλι, αποφάσισε να χωριστούν τα δύο πέταλα και να μειωθεί η χωρητικότητα τους για λόγους ασφαλείας. Η απόφαση αυτή έγινε δεκτή χωρίς αντιδράσεις από την διοίκηση των Τζαλορόσι αλλά όχι και από τους τιφόζι, οι οποίοι με ανακοίνωση τους έκαναν γνωστό ότι η ατμόσφαιρα την Κυριακή στο «Ολίμπικο» δεν θα έχει καμία σχέση με ό,τι περίμενε κανείς ενώ είναι στα όρια τους με τον πρόεδρο Τζέιμς Παλότα και τον γενικό διευθυντή Μάουρο Μπαλντισόνι.

«Θα είμαστε εκεί αλλά σιωπηλοί. Δεν θα υπάρξει εξέδρα, δεν θα υπάρξουν σημαίες, συνθήματα, χρώματα, πανό. Δεν θα εγκαταλείψουμε το γήπεδο αλλά θα μείνουμε σιωπηλοί. Ενωμένοι μπορούμε να νικήσουμε και αυτή την μάχη», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της η Curva Sud της Ρόμα, που είχε αποφασίσει να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση στο πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν (όπως έκαναν και οι Λατσιάλι στην Curva Nord στην πρεμιέρα με την Μπολόνια).

Είναι προς τιμήν τους το γεγονός ότι δεν άλλαξαν απόφαση παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλος έτυχε να είναι η Γιουβέντους και όχι, για παράδειγμα, η Εμπολι...

 

SERIE A Τελευταία Νέα