Επαγγελματίας ο Μασούρας

Gazzetta team
Επαγγελματίας ο Μασούρας

bet365

Επαγγελματικό συμβόλαιο τριετούς διάρκειας υπέγραψε ο Αλέξανδρος Μασούρας με τον ΠΑΣ, με τον παίκτη να δηλώνει τη θέλησή του να δικαιώσει τους ανθρώπους που τον πίστεψαν.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ, αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου συνεργασίας τριετούς διάρκειας με τον ποδοσφαιριστή της Κ-17 Αλέξανδρο Μασούρα».

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή, λέγοντας: «Είμαι ενθουσιασμένος με αυτή την εξέλιξη. Πραγματοποιείται το όνειρο μου να γίνω μέλος της ανδρικής ομάδας του ΠΑΣ. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη, στους προπονητές μου στην Κ-17 που επί δύο χρόνια με βοήθησαν να βελτιωθώ, στους τωρινούς προπονητές μου και τον Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος που με εμπιστεύθηκαν και υπόσχομαι σε όλους να δουλέψω σκληρά έτσι ώστε να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους».

Σε ό,τι αφορά την προπόνηση της Παρασκευής (21/8), ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, με την παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών, που επιδόθηκαν σε υποομαδική αμυντική και επιθετική τακτική και στημένες φάσεις, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε δίτερμα. Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση το Σάββατο στις 8 το πρωί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα