Δώρα του Μαραντόνα με τον διαιτητή που μέτρησε το «Χέρι του Θεού» (vid)

Gazzetta team
Δώρα του Μαραντόνα με τον διαιτητή που μέτρησε το «Χέρι του Θεού» (vid)

bet365

Το «χέρι του Θεού» αποτελεί μία από τις χαρακτηριστικές στιγμές του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και 29 χρόνια μετά το γεγονός ότι ο Ντιέγκο Μαραντόνα συναντήθηκε με τον διαιτητή της εν λόγω αναμέτρησης και αντάλλαξαν δώρα!

Το «χέρι του Θεού» είναι ένα από τα γεγονότα που σημάδεψαν το παγκόσμιο ποδόσφαιρο με τον Ντιέγκο Μαραντόνα να σκοράρει με το χέρι κόντρα στην Αγγλία στον προημιτελικό του Μουντιάλ 1986.

Το γκολ αυτό κατοχυρώθηκε κανονικά αφού ο διαιτητής της αναμέτρησης, ο Τυνήσιος Αλί Μπενακέρ έδειξε σέντρα. Μετά το τέλος του αγώνα ο Μαραντόνα είχε κάνει λόγο για το «χέρι του Θεού», μια έκφραση που έμεινε στην ιστορία.

Μετά από 29 χρόνια από εκείνον τον αγώνα ο Ντιέγκο» αποκάλυψε πως συναντήθηκε με τον Μπενακέρ και αντάλλαξαν και δώρα. Ο Μαραντόνα αποκάλυψε ότι με αφορμή την παρουσία του στην Τυνησία για ένα διαφημιστικό επισκέφτηκε τον Μπενακέρ.

«Του πρόσφερα μία φανέλα της Αργεντινής με την αφιέρωση «Στον Αλί, τον αιώνιο φίλο μου» και μου έδωσε μία φωτογραφία απ΄αυτόν τον αγώνα», δήλωσε ο «Ντιεγκίτο».

 

Τελευταία Νέα