Ανακοίνωσε Λόρια, Μαρτίνες και Τζανδάρη ο Ολυμπιακός! (vids)

Ανακοίνωσε Λόρια, Μαρτίνες και Τζανδάρη ο Ολυμπιακός! (vids)

Ανακοίνωσε Λόρια, Μαρτίνες και Τζανδάρη ο Ολυμπιακός! (vids)

bet365

Μπαράζ ανακοινώσεων από τον Ολυμπιακό, καθώς έκανε γνωστή την απόκτηση των Γκιόργκι Λόρια, Νίκολας Μαρτίνες και Φάνη Τζανδάρη!
Ξεκίνησε το... μπαράζ ανακοινώσεων για παίκτες στον Ολυμπιακό. Μετά τον Γιάννη Γιαννιώτα ήταν η σειρά των Γκιόργκι Λόρια, Νίκο Μαρτίνες και Φάνη Τζανδάρη να επισημοποιήσουν την συμφωνία τους με τους Πειραιώτες. Αναλυτικά οι τρεις ανακοινώσεις. Για τον Λόρια: «Νέα μεταγραφή στον Θρύλο ο Λόρια! Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γεωργιανό τερματοφύλακα».
Για τον Τζανδάρη: «Στον Ολυμπιακό ο Τζανδάρης! Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη συνεργασία της με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Φάνη Τζανδάρη». Για τον Μαρτίνες: «Παίκτης του Ολυμπιακού ο Μαρτίνες! Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη συνεργασία της με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκολας Μαρτίνες».
Μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του ο Μαρτίνες επισήμανε: «Είμαι ευτυχισμένος που ήρθα σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης. Θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα και να παίξω στο Champions League. Ανυπομονώ να φορέσω την ερυθρόλευκη φανέλα». Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο Τζανδάρης δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό και ανυπομονώ να αρχίσει η σεζόν για να προσφέρω ό,τι περισσότερο μπορώ και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν.
Από την πλευρά μου υπόσχομαι σκληρή δουλειά ώστε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας». Ο υψηλόσωμος πορτιέρο, Γκιόργκι Λόρια, στις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της... οικογένειας του Ολυμπιακού, σημείωσε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς μας και θα κάνω τα πάντα για να τους ευχαριστήσω με την απόδοσή μου».
Το who is who και τα συμβόλαια
Δεν είναι παίκτες άγνωστοι στο ευρύ κοινό, όμως καλό είναι να θυμηθούμε τα πεπραγμένα τους. O 29χρονος ύψους 1.97 μέτρων Γκιόργκι Λόρια είναι διεθνής με την Εθνική Γεωργίας και πέρυσι ξεχώρισε με την φανέλα του ΟΦΗ. Πριν τον ΟΦΗ ήταν στην ομάδα της Ντιναμό Τιφλίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες η μεταγραφή του κόστισε περίπου 800.000 ευρώ, καθώς οι ετήσιες αποδοχές του θα είναι 400 και πλέον χιλιάδες ευρώ. Με τους Κρητικούς πέρυσι είχε 30 ματς. Αναδείχθηκε εκ των καλύτερων κίπερ της σεζόν πέρυσι.
Ο 22χρονος με ύψος 1.82 μέτρα, Φάνης Τζανδάρης, είχε μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ. Ήταν εκεί από το 2012. Έχει δοθεί δύο φορές δανεικός (σε Επανωμή και Καλαμαριά) για να γυρίσει το 2014 στην ομάδα του δικεφάλου του Βορρά. Τελικώς αποδεσμεύτηκε για να τον κλείσει ο Ολυμπιακός με συνοπτικές διαδικασίες. Το συμβόλαιό του θα είναι τεσσάρων ετών. Παίζει κυρίως ως αμυντικός μέσος και κεντρικό χαφ. Πέρυσι είχε 29 αγώνες με 1 τέρμα και 2 ασίστ.
Πρόκειται σίγουρα για ένα αρκετά μεγάλο ταλέντο. Όπως για τέσσερα χρόνια έκλεισε και ο Νίκο ή Νίκολας Μαρτίνες (και για κόστος λίγο πιο πάνω από 600.000 ευρώ). Ο 27χρονος Αργεντίνος και κάτοχος πορτογαλικού διαβατηρίου, που παίζει ως κεντρικός χαφ, επιτελικός μέσος και αριστερός εξτρέμ. Έχει ύψος 1.69 μέτρα και δέσποσε πέρυσι στον Παναιτωλικό. Πριν είχε παίξει σε αρκετές ομάδες στην Αργεντινή και στην Ισπανία στην Μούρθια.
Επίσης είχε θητεύσει και στο πρωτάθλημα της Χιλής. Την περασμένη σεζόν με τον Παναιτωλικό είχε 33 συμμετοχές με 3 γκολ και 10 ασίστ (σ.σ. δεύτερος στο πρωτάθλημα) και ήταν εκ των κορυφαίων της Λίγκας. Ένας παίκτης που και γρήγορος είναι και διεμβολιστής και τεχνίτης και με καλό πόδι. Πρώτος χρονικά ανακοινώθηκε ο Λόρια, μετά ο Τζανδάρης και τελευταίος ο Μαρτίνες.
Ποιοί δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα...
Τις επόμενες ώρες θα γίνουν και οι άλλες ανακοινώσεις που έχει σε... αναμονή ο Ολυμπιακός. Ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα οι Μοχάμεντ Μπεν, Μπρούνο Χαλκιαδάκης, Άλαν Πουλίδο και Γιουσούφ Σαμπαλί. Ας μην ξεχνάμε επίσης πως θα πρέπει να ξεκαθαρίστει οριστικά το τι μέλλει γενέσθαι και με όλους τους δανεικούς, εκ των οποίων θα είναι περιορισμένος ο αριθμός εκείνων που θα βρεθούν στον Ρέντη για την έναρξη της προετοιμασίας. Υπάρχουν βέβαια και τα ανοιχτά μέτωπα του εξωτερικού, όπως των Παπακουλί Ντιόπ, Νενέ, Αντονί Μουνιέ ή και περιπτώσεων σαν των Ζόνατας, Ντουβάν Ζαπάτα ή και του Κέβιν Μιραλάς.

Νέα μεταγραφή στον Θρύλο ο Λόρια! #olympiacos #transfer #announcement

Posted by Olympiacos FC on Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015

Στον Ολυμπιακό ο Τζανδάρης. #olympiacos #transfer #announcement

Posted by Olympiacos FC on Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015

Παίκτης του Ολυμπιακού ο Μαρτίνες. #olympiacos #transfer #announcement

Posted by Olympiacos FC on Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα