Τζανδάρης, ο νέος... Μανωλάς

Αντώνης Σαούλης
Τζανδάρης, ο νέος... Μανωλάς

bet365

Η επικείμενη αποχώρηση του Τζανδάρη από τον ΠΑΟΚ αφήνει το πεδίο ελεύθερο για τον Ολυμπιακό, για έναν παίκτη που είναι ψηλά στην λίστα του και μπορεί να κλείσει όπως είχε γίνει με Μανωλά.

Εδώ και αρκετό καιρό έχει διαρρεύσει πως οι υποθέσεις των Γούτα και Τζανδάρη είναι δύο από την εγχώρια αγορά που θέλει να προχωρήσει για τα καλά ο Ολυμπιακός. Το προσεχές... διαζύγιο του Φάνη Τζανδάρη με τον ΠΑΟΚ (σ.σ. καθώς ενημερώθηκε πως θα προπονείται με την 2η ομάδα) επιτρέπει στους Πειραιώτες να κάνουν την τελική τους κίνηση για τον μέσο, που βρίσκεται στις βασικές τους επιλογές από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Βέβαια εκτός από τους δύο προαναφερθέντες υπάρχει και η περίπτωση του Γιαννιώτα με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να δείχνει μία διάθεση να προσθέσει ακόμα περισσότερο ελληνικό στοιχείο στην ομάδα από το καλοκαίρι και μετά. Ο Ολυμπιακός ουδέποτε έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει την περίπτωση Τζανδάρη, όμως υπάρχει εδώ και μέρες το σενάριο που θέλει τους ερυθρόλευκους να κοιτούν διακριτικά την περίπτωσή του και να γίνει ένας νέος... Μανωλάς (σ.σ. με τον τρόπο που θα κλείσει δηλαδή).

Ο 21χρονος Τζανδάρης είναι από το 2012 στον ΠΑΟΚ. Έχει δοθεί δύο φορές δανεικός (σε Επανωμή και Καλαμαριά) για να γυρίσει το 2014 στην ομάδα του δικεφάλου του Βορρά. Αποτελεί έναν παίκτη, τον οποίο έχει ξεχωρίσει εδώ και σημαντικό διάστημα το τμήμα σκάουτινγκ των πρωταθλητών Ελλάδας, που κοιτάζει συνέχεια για καλές και αξιόλογες περιπτώσεις και από την Σούπερ Λιγκ και από το εξωτερικό. Το πρότζεκτ θα είναι να κλείσει με ένα ιδιαίτερα καλό συμβόλαιο που θα υπερβαίνει τα δύο χρόνια.

* Και για τον Κατσικά υπάρχουν πληροφορίες για τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα