Γιουβέντους: «Δεν πωλείται ο Πογκμπά»!

Γιουβέντους: «Δεν πωλείται ο Πογκμπά»!

bet365

Η Γιούβε επιβεβαίωσε την πρόταση 80 εκατ. ευρώ της Μπαρτσελόνα για τον Γάλλο μέσο, αλλά διέψευσε ότι υπάρχει μεταξύ τους συμφωνία.

«Η Μπαρτσελόνα μας έκανε πρόταση 80 εκατ. ευρώ και ισοφάρισε εκείνη της Μάντσεστερ Σίτι. Η Γιουβέντους όμως δεν πουλάει τον Πογκμπά». Με αυτόν τον ξεκάθαρο τρόπο η Γηραιά Κυρία διέψευσε τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν το απόγευμα της Τετάρτης και έκαναν λόγο για συμφωνία με τη Μπάρτσα για τον Γάλλο μέσο. Πιο συγκεκριμένα αυτό που έγραφαν με βεβαιότητα κυρίως στην Ισπανία ήταν το ακόλουθο που μάλλον δεν ισχύει...

Οι Αριέντο Μπράιντα και Αλμπέρτ Σολέρ από πλευράς Μπαρτσελόνα ταξίδεψαν στο Μιλάνο, όπου συναντήθηκαν με τους Μπέπε Μαρότα, Φάμπιο Παρατίτσι της Γιουβέντους και έδωσαν τα χέρια για τον Γάλλο μέσο.


Αριστερά οι δύο άνθρωποι της Μπάρτσα και δεξιά εκείνοι της Γιούβε στη συνάντηση τους στο Μιλάνο

Η Γιούβε γράφτηκε πως συμφώνησε να μην πουλήσει πουθενά αυτό το καλοκαίρι το μεγάλο αστέρι της και ότι η μεταγραφή του προς τη Μπάρτσα θα γίνει την επόμενη σεζόν. Αλλωστε οι Καταλανοί αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να ενισχυθούν εξαιτίας της τιμωρίας τους από τη FIFA.

Βέβαια για να έχει ισχύ η εν λόγω συμφωνία, θα πρέπει να νικήσει στις επερχόμενες εκλογές των Μπλαουγκράνα ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, καθώς δικοί του άνθρωποι ήταν αυτοί που βρέθηκαν στο τραπέζι με τους Ιταλούς. Ενόψει της κάλπης (18 Ιουλίου) ο Μπαρτομέου πάντως είναι εκείνος που φαίνεται να έχει προβάδισμα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα