Μπερίσο: «Θέλω να μείνω στην Θέλτα»

Μπερίσο: «Θέλω να μείνω στην Θέλτα»

bet365

Ο Μπερίσο έθεσε -μιλώντας στο Gazzetta.gr- ως προτεραιότητά του την Θέλτα. Παραμένουν ψηλά στην λίστα οι Γκράθια και Εσκριμπά. Για Γιόλ γράφουν οι Ολλανδοί.

Ο Εντουάρντο Μπερίσο είναι ένα από τα ονόματα που βρέθηκε στις ερυθρόλευκες επιλογές για τον αντί-Περέιρα, όπως σας είχαμε τονίσει χθες. Ο 45χρονος Αργεντίνος προπονητής της Θέλτα (σ.σ. που έχει και ιταλικό διαβατήριο) όμως δείχνει να έχει άλλη στόχευση για τη νέα χρονιά, όπως μετέφερε ο ίδιος στο Gazzetta.gr. «Δεν γνωρίζω κάτι για τον Ολυμπιακό, ούτε έχω μιλήσει με κανέναν γι' αυτό. Εμένα αυτήν την στιγμή με απασχολεί μόνο η Θέλτα.

Έχω το συμβόλαιό μου εκεί και εκεί θέλω να μείνω. Εγώ θέλω να τιμήσω το συμβόλαιό μου...», ξεκαθάρισε ο Εντουάρντο Μπερίσο, που έχει συμβόλαιο με την Θέλτα έως το 2016. Οι Πειραιώτες στο μεταξύ συνεχίζουν τις προσπάθειές τους για την ανεύρεση νέου τεχνικού. Ο Φραν Εσκριμπά -που πρόκειται να φύγει από την Έλτσε- καθώς και ο Χάβι Γκράθια εξακολουθούν να είναι δύο προπονητές από την Ιβηρική που έχουν κερδίσει πολλούς... πόντους και τους οποίους έχει ψηλά στην λίστα του ο Ολυμπιακός.

Στο μεταξύ όμως στην Ολλανδία γράφεται ξανά το όνομα του Μάρτιν Γιόλ για τον πειραϊκό σύλλογο. O 59χρονος προπονητής στον οποίο γίνεται εκ νέου μνεία λόγω Μίνο Ραϊόλα και της σχέσης που έχει ο πολύ γνωστός και ισχυρός ατζέντης με τον Ολυμπιακό είναι χωρίς δουλειά. Το όνομα του Γιόλ είχε συνδεθεί και με τον ΠΑΟΚ καθώς και με την Εθνική ομάδα της χώρα μας. Αυτήν την στιγμή ο Μάρτιν Γιόλ έχει ετήσιο κασέ κοντά στο 1 εκατ. ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα