Εσιέν: «Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται»! (gTV + pics)

Εσιέν: «Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται»! (gTV + pics)

Νίκος Μαρούδας
Εσιέν: «Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται»! (gTV + pics)

bet365

Εντυπωσιασμένος από την υποδοχή των φίλων του Παναθηναϊκού, ο Μίκαελ Εσιέν έφτασε στην Ελλάδα και υποσχέθηκε Ευρωπαϊκή προοπτική με τους «πράσινους»!

Αποθεώθηκε όπως του άξιζε! Περισσότεροι από 1.000 φίλοι του Παναθηναϊκού είχαν την υπομονή να περιμένουν μέχρι τα μεσάνυχτα, παρά τις συνεχόμενες... παρατάσεις στην ώρα άφιξης για να δουν από κοντά τον Μίκαελ Εσιέν! Τον Γκανέζο σούπερ σταρ που όπως όλα δείχνουν αν περάσει και τις ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Τρίτης θα γίνει παίκτης του «τριφυλλιού». Ο Εσιέν έφτασε στην Αθήνα με ιδιωτική πτήση από το Μιλάνο και στο «Ελ. Βενιζέλος» εκτός από τους φίλους του Παναθηναϊκού τον υποδέχθηκαν για λογαριασμό της ομάδας ο τεχνικός διευθυντής Λεωνίδας Βόκολος, ο υπεύθυνος επικοινωνίας Νικόλας Βασιλαράς και ο υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων Σπύρος Βλάχος.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Εσιέν έκανε λόγο για απίστευτη υποδοχή και επισήμανε πως ήταν εύκολο να πει το ναι στον Παναθηναϊκό γνωρίζοντας πως είναι μεγάλος σύλλογος.

Ο μεγάλος αυτός παίκτης ενώ γνωστοποίησε πως άκουσε τα καλύτερα και από τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Αρχικά μιλώντας για το αν ήταν εύκολο να πει το ναι στο «τριφύλλι» ανέφερε: «Ήταν μια εύκολη απόφαση για εμένα γνωρίζω καλά τον Παναθηναϊκό, είχα και ένα φίλο που γνώριζε την ομάδα και ήταν εύκολη η απόφασή μου».

Για το αν του είπε κάποιος παίκτης για τον Παναθηναϊκό: «Είχα την δυνατότητα να μιλήσω τηλεφωνικά με τον Σισέ, του είπα πως υπάρχει μια ενημέρωση από πλευράς Παναθηναϊκού και ήταν θετικός».

Για την υποδοχή του κόσμου: «Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται».

Για τους στόχους: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος επιστρέφει στην Ευρώπη και εμείς θα προσπαθήσουμε να έχει όσο γίνεται καλύτερη παρουσία στην Ευρώπη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα