Ανάκριση και για Λευκαρίτη, στον «αέρα» οι εκλογές! (gTV)

Gazzetta team
Ανάκριση και για Λευκαρίτη, στον «αέρα» οι εκλογές! (gTV)

bet365

Ο Κύπριος Μάριος Λευκαρίτης βρίσκεται ανάμεσα στα πρόσωπα που αναζητούνται για το σκάνδαλο διαφθοράς στη FIFA! Live οι εξελίξεις!

Η FIFA βρίσκεται αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο σκάνδαλο της ιστορίας της, με εννιά αξιωματούχους να έχουν συλληφθεί μετά από έρευνες του FBI. H UEFA, ζήτησε αναβολή των εκλογών!

Δείτε τη στιγμή της σύλληψης των επτά μελών της FIFA στη Ζυρίχη και ποιοι είναι οι έξι από αυτούς, αλλά και ο Τζακ Γουόρνερ, ο οποίος έχει κληθεί για απολογία από τις αρχές των HΠΑ.

Σύμφωνα με τον Guardian, τα πρόσωπα που εμπλέκονται είναι τα παρακάτω:

Τζακ Γουόρνερ-πρώην πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Βόρειας-Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής. Παραίτηθηκε το 2011, μετά από καταγγελίες για σκάνδαλα τη δεκαετία του '80. Ήταν και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής.

Τζέφρι Γουέμπ - Πρόεδρος της Concacaf και αντιπρόεδρος της FIFA. Συνελήφθη από τις ελβετικές αρχές για λογαριασμό των ΗΠΑ. Ήταν μέσα στους 7 αξιωματούχος που ζήτησαν δημοσίευση της αναφοράς Γκαρσία για τις κατηγορίες διαφθοράς στην ανάθεση των Μουντιάλ 2018 και 2022.

Εουγένιο Φιγκερέδο - Εκ των αντιπροέδρων και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής. Από το 2013 μέχρι το 2014 ήταν πρόεδρος της Commebol.

Εντουάρντο Λι - Εκλεγμένος στην εκτελεστική επιτροπή της FIFA, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Concacaf και πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Κόστα Ρίκα.

Χούλιο Ρόχα - Υπεύθυνος ανάπτυξης της Ομοσπονδίας, πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Νικαράγουα και της UNCAF.

Ραφαέλ Εσκιβέλ - Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Βενεζουέλας και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Conmebol.

Χοσέ Μαρία Μαρίν - Πρώην πρόεδρος της Βραζιλιάνικής Ομοσπονδίας και μέλος της επιτροπής της FIFA για τα ολυμπιακά τουρνουά ποδοσφαίρου.

Κώστα Τάκας - Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Νικολάς Λεός - Πρόεδρος στην Conmebol από το 1986 μέχρι το 2013, παραιτήθηκε από την εκτελεστική επιτροπή της FIFA το 2013.

Εκτός των παραπάνω, 10 ακόμα άτομα αναζητούνται για ανάκριση, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η αγγλική εφημερίδα. Μεταξύ τους και ο Κύπριος Μάριος Λευκαρίτης! Οι Times τον προηγούμενο Νοέμβριο είχαν γράψει ότι η οικογένειά του πήρε 27 εκατομμύρια για ένα κομμάτι γης από την Qatar Investment Authority. Ο ίδιος, έχει αρνηθεί ότι η ψήφθος του επηρεάστηκε από χρήματα.

Δείτε στην πλατφόρμα του live όλες τις εξελίξεις της ημέρας.

 

Τελευταία Νέα