Ξανά στο... κόλπο για Ντε Μαϊό ο Ολυμπιακός!

Ξανά στο... κόλπο για Ντε Μαϊό ο Ολυμπιακός!

bet365

Ο Ντε Μαϊό αρέσει στον Ολυμπιακό, οι Ιταλοί αποκαλύπτουν επαφές και ο μάνατζέρ του μιλά στο Gazzetta.gr για το ερυθρόλευκο ενδιαφέρον και τις προοπτικές για ένα μεγάλο deal.

Η σεζόν τελείωσε με τον ιδανικό τρόπο για τον Ολυμπιακό, ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει ήδη αρχίσει και το βλέμμα έχει επικεντρωθεί στον στόπερ που θα κάνει τη διαφορά. Τα ονόματα πολλά, τα σενάρια περισσότερα με τους «Ιταλούς» Βίντιτς και Ντε Μαϊό να βρίσκονται στη λίστα των Πειραιωτών. Για τον Γάλλο αμυντικό της Τζένοα οι Ιταλοί το προχωρούν ένα βήμα παραπάνω τονίζοντας πως στις επαφές των δυο ομάδων για το χρέος έχει πέσει και το όνομά του. Πρωταρχικός του στόχος είναι να μείνει στη Serie A, ωστόσο το Champions League αποτελεί πρόκληση για τον 27χρονο. Επαφές είχαν υπάρξει πριν λίγους μήνες, το θέμα δεν είχε προχωρήσει, ωστόσο η πλευρά του παίκτη περιμένει νέα ερυθρόλευκη κρούση.

«Έχω μιλήσει με τον Ολυμπιακό άλλες δύο φορές για τον Σεμπαστιάν. Τελευταία φορά ήταν πριν λίγους μήνες όταν είχαμε μιλήσει με άνθρωπο της διοίκησης! Η προσφορά που πήγε στην Τζένοα όμως δεν αξιολογήθηκε θετικά. Στον Ολυμπιακό έχουν πολύ καλή άποψη για τον παίκτη και ξέρω πως τον παρακολουθούν. Προσωπικά περιμένω κάτι από τον Ολυμπιακό και τώρα. Επίσημα μας έχουν προσεγγίσει η Ίντερ και η Φιορεντίνα», ήταν το αρχικό σχόλιο του μάνατζέρ του, Ντιέγκο Ταβάνο στο Gazzetta.gr.

Οι απαιτήσεις της Τζένοα αγγίζουν τα 5 εκατ. ευρώ και οι Ιταλοί τονίζουν πως στόχος των Πειραιωτών είναι να τις ρίξουν, μιας και ο παίκτης αρέσει αρκετά. «Ο Ολυμπιακός είναι εξαιρετική επιλογή. Ο Σεμπαστιάν θα ήθελε να παίξει στον Ολυμπιακό εάν υπάρχουν οι απαιτούμενες προϋποθέσεις. Αλλωστε είναι πολύ μεγάλος σύλλογος. Πιστεύω όμως ότι στο προσεχές διάστημα θα μπορούμε να πούμε πιο πολλά για το μέλλον του», συμπλήρωσε ο ατζέντης του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα