Φουστέρ: Η πιο δύσκολη απόφαση θα είναι και η σωστή (poll)

Φουστέρ: Η πιο δύσκολη απόφαση θα είναι και η σωστή (poll)

Φουστέρ: Η πιο δύσκολη απόφαση θα είναι και η σωστή (poll)

bet365

Είναι μία υπόθεση που κλείνει πανεύκολα σε... τρία λεπτά ή ναυαγεί οριστικά. Η ουσία είναι πως ο Νταβίντ Φουστέρ αξίζει ένα τελευταίο συμβόλαιο με Ολυμπιακό. Ψηφίστε στο poll του Gazzetta!

H ιστορία και η πορεία του Νταβίντ Φουστέρ είναι γνωστή σε όλους. To πόσο καλό και σοβαρό παιδί ήταν και είναι καθώς και η πλήρη αφοσίωσή του στον Ολυμπιακό. Αλλά και ο επαγγελματισμός του... Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές η υπόθεσή του παραμένει ανοιχτή... Η διαφωνία που υπήρξε στο οικονομικό σκέλος αλλά και την χρονική διάρκεια του συμβολαίου του, έφερε μία αρνητική τροπή στην περίπτωση του νέου του συμβολαίου, παρότι αρχικά εθωρείτο σίγουρο πως θα έμενε στο Λιμάνι για να κλείσει την καριέρα του.

Αυτήν την στιγμή ο Ισπανός άσος και ο Ολυμπιακός είναι μπροστά σε μία δύσκολη απόφαση. Ο μεν Φουστέρ θα πρέπει να αφήσει λίγο στην... άκρη τον εκπρόσωπό του και τις αξιώσεις του και οι Πειραιώτες να βάλουν λίγο νερό στο κρασί τους για να βρεθεί η χρυσή τομή. Η... ψαλίδα άλλωστε έχει μειωθεί σε σχέσει με τις πρώτες κουβέντες που είχαν γίνει. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να κάνει μόνο ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μόνο εκείνος έχει την δυνατότητα να... τελειώσει μία τέτοια υπόθεση θετικά και γρήγορα. Εξάλλου τέτοια πρόθεση υπάρχει όπως σας είχαμε αποκαλύψει από τον Απρίλιο. Κακά τα ψέματα ο Φουστέρ με την αυταπάρνησή του, το γεγονός πως στον Ολυμπιακό έπαιζε και σκόραρε ακόμα και με χτυπημένο κεφάλι ή δεμένο χέρι και με την εν γένει προσφορά του, τον χαρακτήρα του, την προσωπικότητά του και την μεγάλη του αγάπη για τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα αξίζει ένα τελευταίο συμβόλαιο στον σύλλογο. Αξίζει να κλείσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Και ας είναι πια 33 ετών. Και ας έχει ταλαιπωρηθεί από αρκετούς τραυματισμούς. Και ας έκανε φέτος την πιο κακή του χρονιά από το 2010 και μετά οπότε και με τις... ευλογίες και την εισήγηση των Ερνέστο Βαλβέρδε και Ινιάκι Ιμπάνιεθ είχε πιάσει Λιμάνι για πρώτη φορά. Μέσα στα χρόνια που πέρασαν χαρακτηρίστηκε από όλους στον Ρέντη και τον Ολυμπιακό ως ένα από τα καλύτερα παιδιά που πέρασαν από τον σύλλογο.

Χαρακτήρας - διαμάντι και εξαιρετικός οικογενειάρχης. Δεν είναι τυχαίο πως οι... κολλητοί του στην ομάδα του Ολυμπιακού ήταν παίκτες σαν τον Μπάλας Μέγιερι και τον Λιούμπομιρ Φέισα. Εξίσου εξαιρετικοί χαρακτήρες. Ο Φουστέρ σε αυτήν την ηλικία και με τόσα χρόνια στην ομάδα δεν είχε να αποδείξει τίποτα. Και όμως κόντρα στον Παναιτωλικό, σε ένα φιλανθρωπικό φιλικό στο Καραϊσκάκη, έπαιζε σαν να ήταν το πρώτο του ματς στον σύλλογο!

Παίκτες σαν τον Φουστέρ αποτελούν μεγάλα κεφάλαια για τον Ολυμπιακό. Και βεβαίως θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ανάλογα. Μπορεί να είναι παίκτες του 6 αλλά παίζουν για... 8. Η σωστή πορεία για τον Νταβίντ Φουστέρ θα είναι να τελειώσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και μετά να πάρει και πόστο στην ομάδα. Τώρα λοιπόν είναι η ώρα των πιο δύσκολων αποφάσεων.

Αυτές θα καθορίσουν και την τελική έκβαση της υπόθεσης του πιστού στρατιώτη Νταβίντ... Που αγάπησε πολύ τον Ολυμπιακό με πράξεις και ακόμα και με λυγμούς αλλά και αγαπήθηκε πολύ και από τον κόσμο και από την ομάδα. Καλύτερους παίκτες από τον Νταβίντ ο Ολυμπιακός μπορεί να βρει. Καλύτερους επαγγελματίες, πιο καλά παιδιά και τόσο δεμένα με τον σύλλογο πολύ δύσκολα...

* Παρακάτω υπάρχει το poll όπου μπορείτε να ψηφίσετε για το εάν ο Νταβίντ Φουστέρ πρέπει να μείνει ή όχι στον Ολυμπιακό για να κλείσει την καριέρα του. Στην Gallery δείτε τα στατιστικά του Φουστέρ όλες τις χρονιές του στον πρωταθλητή Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα