Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Ρόμπιν Λοντ! (vds)

Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Ρόμπιν Λοντ! (vds)

Gazzetta team
Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Ρόμπιν Λοντ! (vds)

bet365

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε συμφωνία με την Ελσίνκι και ο 22χρονος διεθνής μέσος, Ρόμπιν Λοντ, αποτελεί την δεύτερη φετινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού μετά τον Νίκο Καλτσά.

Μετά τον Νίκο Καλτσά που έχει «κλείσει» από τον Δεκέμβριο, ο Παναθηναϊκός προχώρησε και στην δεύτερη φετινή του μεταγραφή! Ο λόγος για τον 22χρονο Φινλανδό μέσο, Ρόμπιν Λοντ! Ο Λοντ αγωνίζεται στην Ελσίνκι, το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος του χρόνου και το «τριφύλλι» τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του, ώστε από το καλοκαίρι να φορά την πράσινη φανέλα!

Ο ταλαντούχος άσος αγωνίζεται ως εσωτερικός χαφ, είναι αριστεροπόδαρος, διακρίνεται για τις δημιουργικές του ικανότητες και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του φινλανδικού ποδοσφαίρου. Την ερχόμενη Τετάρτη θα έρθει στην Αθήνα για τις υπογραφές, ώστε να τελειώσει και τυπικά το ζήτημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα