Παναιτωλικός - Καλλονή 2-0 (vid)

Παναιτωλικός - Καλλονή 2-0 (vid)

bet365

Μετά από σχεδόν δύο μήνες χωρίς νίκη και χωρίς γκολ, ο Παναιτωλικός έκλεισε την κακή παρένθεση, νικώντας 2-0 την Καλλονή! Ο Μαρτίνες το πρώτο τέρμα, αυτογκόλ του Τσαμπούρη το δεύτερο.

Πως έπαιξαν

Για τους γηπεδούχους, κάτω από τα δοκάρια έκατσε ο Ράφαελ, ενώ μπροστά του ήταν οι Μαλεζάς, Εντζεγκέλε, ενώ στα άκρα της άμυνας αγωνίστηκαν οι Μπεχαράνο και Κέβιν.

Στον άξονα ήταν ο Φωτάκης με τον Γοδόι, ενώ μπροστά τους κινήθηκε σε ελεύθερο ρόλο ο Μαρτίνες. Αιχμή του δόρατος ήταν ο Άλβες, με τους Κάπελ και Βιγιαφάνες να τον πλαισιώνουν.

Στην αντίπερα όχθη, την εστία των φιλοξενούμενων υπερασπίστηκε ο Άλιξιτς, με τους Αντέγιο Αναστασιάδη δίδυμο στο κέντρο της άμυνας και Γιορέντε, Τσαμπούρη στα άκρα.

Στον άξονα ήταν οι Καλτσάς, Κεϊτά, ενώ την τριάδα πίσω από τον Πετρόπουλο αποτέλεσαν οι Ναβάρο, Λεοζίνιο και Μανούσος.

Δυνατό ματς και υπεροχή Παναιτωλικού

Το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά δεν είχε ρυθμό, με την δύναμη να είναι το κύριο χαρακτηριστικό του. Στα πρώτα λεπτά, οι δύο ομάδες υπέπεσαν σε πολλά λάθη, κάτι που προκάλεσε και αρκετά φάουλ και από τις δύο πλευρές.

Αυτό για τα πρώτα 5 περίπου λεπτά, αφού στην συνέχεια ο Παναιτωλικός κατάφρερε να πάρει την μάχη του κέντρου και να επιβάλει το παιχνίδι του. Με κορυφαίο τον Μαρτίνες, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να δημιουργήσουν ρήγματα και να φανούν απειλητικοί.

Η 3η και... φαρμακερή!

Η Καλλονή δεν έδειξε να βάζει μυαλό στις δύο πρώτες φάσεις που δημιούργησε αλλά δε τελείωσε ο Μαρτίνες και τελικά το πλήρωσε. Τι κι αν ο Βλάχος φώναζε από τον πάγκο και ζητούσε από τους παίκτες του περισσότερη προσοχή, άδικος κόπος.

Ο Αργεντινός στο 16' βρήκε ακόμα μία φορά διάδρομο, έφτασε μέχρι την περιοχή και από εκεί αμαρκάριστος, αφού οι αντίπαλοι αμυντικοί έκαναν πίσω βήματα, με σουτ κατάφερε να νικήσει τον Άλεξιτς και να ανοίξει το σκορ.

Μάλιστα, η Καλλονή δεν έδειξε να ξυπνάει με το τέρμα που δέχτηκε, αφού η εικόνα μέχρι και την επανάληψη έμεινε ίδια, με τους γηπεδούχους να ελέγχουν και να είναι αυτοί που έψαχναν ακόμα ένα γκολ, που θα... κλείδωνε την επιστροφή στις νίκες για τα «καναρίνια».

Καλύτερη η Καλλονή στο δεύτερο μέρος

Η αντίδραση που δεν έδειξε η Καλλονή μετά το 1-0, ήρθε με την έναρξη της επανάληψης. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο και να μπλοκάρουν τον Παναιτωλικό. Τα «καναρίνια» έμοιαζαν χαμένα μέσα στο γήπεδο, καθώς δε μπορούσαν πλέον να δημιουργήσουν.

Παρόλα αυτά, φάσεις δεν έκαναν, αφού παρά τα λάθη της άμυνας των γηπεδούχων, δεν έφταναν με αξιώσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία. Έτσι,με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν, ο ρυθμός ήταν κακός και οι φάσεις ελάχιστες.

Ο Παναιτωλικός την ουσία!
Μπορεί η Καλλονή να είχε ανεβάσει την απόδοσή της, όμως ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που πρώτα απείλησε και μετά σκόραρε, δείχνοντας ότι είναι πιο ουσιαστικός.

Η είσοδος του Μορένο τον έκανε πιο κινητικό, όμως στο 82' ο επιθετικός των «καναρινιών» έχασε μία τεράστια ευκαιρία, η οποία θα είναι στα highlights του πρωταθλήματος, αφού προ κενής εστίας, με τον Άλεξιτς εξουδετερωμένο, κατάφερε να στείλει από κοντά με κεφαλιά την μπάλα στο δοκάρι.

Ότι δεν πέτυχε εκεί, όμως, ήρθε στις καθυστερήσεις, με τους γηπεδούχους να κλειδώνουν το τρίποντο. Ο Κάπελ έφυγε από αριστερά στην κόντρα, μπήκε στην περιοχή και γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Μορένο, με τον Τσαμπούρη να προσπαθεί να κόψει, αλλά αντ' αυτού να στέλνει την μπάλα στο βάθος της εστίας της Καλλονής.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ. Χάβος): Μπρακάλι, Μπεχαράνο (65' Μύγας), Μαλεζάς, Εντζενγκέλε, Κέβιν, Φωτάκης (62' Λαζάρ), Γοδόι, Βιγιαφάνιες, Μαρτίνες, Κάπελ, Άλβες (72' Μορένο)

ΚΑΛΛΟΝΗ (Β. Βλάχος): Άλεξιτς, Τσαμπούρης, Αντέγιο, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Κεϊτά, Καλτσάς, Μανούσος, Λεοζίνιο (46' Μίνγκας), Ναβάρο (46' Αράς), Πετρόπουλος (74' Ξύδας)

MVP Μαρτίνες. Και πάλι αυτός. Ο κορυφαίος του γηπέδου, δημιούργησε φάσεις και τελικά κατάφερε να βάλει γκολ κάτι που ο Παναιτωλικός είχε να πετύχει περίπου 2 μήνες! Άλλη μια μεστή εμφάνιση από τον Αργεντίνο, που δύσκολα θα συνεχίσει στο Αγρίνιο και του χρόνου.


Στο ύψος του. Μαλεζάς. Η ποιότητά του φάνηκε σε πολλές φάσεις, διόρθωνε αρκετά λάθη συμπαικτών του και ήταν πραγματικά εξαιρετικός. Πραγματικά, πολύτιμη η προσφορά του στην επιστροφή του Παναιτωλικού στις νίκες.

Αδύναμος κρίκος. Ο άξονας της Καλλονής, που δεν μπορούσε να παρουσιάσει σωστή κυκλοφορία. Πολλά λάθη, ειδικά στο πρώτο μέρος, γεγονός που πλήρωσε με μία ήττα, την οποία θα μπορούσε να αποφύγει.

Η γκάφα. Ανήκει ξεκάθαρα στον Μορένο, που... κατάφερε σε κενή εστία να στείλει την μπάλα στο δοκάρι! Μία φάση που ξεχωρίζει και θα την ξαναδούμε αρκετές φορές σε highlights.

Το στραγάλι. Κανένα πρόβλημα από τον Δελφάκηκαι τους βοηθούς του, που πέρασαν απαρατήρητοι, σε ένα ματς χωρίς δύσκολες φάσεις.

Το ταμείο του gazzetta. Ο Παναιτωλικός χωρίς να παίξει τρομερό ποδόσφαιρο, κατάφερε να σκοράρει και να πάρει τρίποντο μετά από καιρό, κάτι που τον επαναφέρει στην κούρσα της Ευρώπης, αν και πλέον τα δεδομένα δεν είναι υπέρ του. Από την άλλη, η Καλλονή παρά της απουσίες στάθηκε αξιοπρεπώς στο Αγρίνιο, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό κόντρα στα «καναρίνια».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα