Ολυμπιακός: Ανοιχτή γραμμή με Ντιόπ και... Άμραμπατ!

Ολυμπιακός: Ανοιχτή γραμμή με Ντιόπ και... Άμραμπατ!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ανοιχτή γραμμή με Ντιόπ και... Άμραμπατ!

bet365

O Ολυμπιακός θέλει να μπει «σφήνα» στην Μάλαγα για τον Ντιόπ και ενώ ψάχνεται ξανά για την περίπτωση του Άμραμπατ! Νέα σενάρια για Άλβες.

Ο Σενεγαλέζος μέσος που είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου, έχει αποπειραθεί τρεις φορές κατά το παρελθόν να κλείσει στον Ολυμπιακό. Η τελευταία ήταν το καλοκαίρι που μας πέρασε -έχοντας φτάσει μία... ανάσα από τον σύλλογο- ενώ οι ερυθρόλευκοι είχαν τσεκάρει ξανά την κατάστασή του τον Γενάρη. Κάθε φορά οι υπέρογκες αξιώσεις της Λεβάντε ήταν αυτές που έβαζαν stop στην υπόθεση. Τώρα δεν υπάρχει πια η ισπανική ομάδα με το συμβόλαιό του να εκπνέει.

Ο Παπακουλί Ντιόπ αμείβεται με ένα συμβόλαιο της τάξεως των 500.000 ευρώ και στην Ισπανία δεν έχει το ενδιαφέρον που θα ήθελε και θα περίμενε. Εκτός από την Μάλαγα κανένας άλλος σύλλογος δεν ασχολείται αυτήν την στιγμή μαζί του. H Μάλαγα μπορεί να αποδειχθεί όμως ένας πολύ ισχυρός αντίπαλος για τους Πειραιώτες καθώς εμφανίζεται να διεκδικεί για τα καλά την υπογραφή του.

Ο έμπειρος Ντιόπ είναι και στο στόχαστρο ενός γαλλικού συλλόγου, του οποίου το όνομα δεν έχει διαρρεύσει ακόμα. Από την Ιβηρική προκύπτει πως ο Ολυμπιακός μιλάει και πάλι με την πλευρά του παίκτη για την προοπτική του καλοκαιριού, με τους Ισπανούς να δίνουν πια αρκετές ελπίδες για συμφωνία, κάνοντας λόγο για δυναμικό... μπάσιμό του. Εκτός των άλλων όμως στο μεταγραφικό προσκήνιο έχει επανέλθει και ένας ακόμα... γνώριμος.

Ο λόγος για τον Μαροκινό εξτρέμ, Νορντίν Άμραμπατ. Ο παίκτης αυτός απασχολεί διαρκώς τον Ολυμπιακό στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους. Τα νεότερα για την υπόθεσή του είναι πως οι Πειραιώτες ρώτησαν εκ νέου και ψάχτηκαν αρκετά για το status του και τα οικονομικά του δεδομένα. Μέσω του εκπροσώπου του φυσικά. Το πιο μεγάλο... εμπόδιο για την περίπτωσή του είναι το ύψος του συμβολαίου του σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις της Γαλατασαραϊ, όπου εξακολουθεί να ανήκει.

Δεν είναι όμως τα μόνα... Στις προηγούμενες επαφές που είχαν γίνει πάντως ο Άμραμπατ είχε δείξει πως δεν... καιγόταν τόσο να παίξει στην Ελλάδα. Επιπλέον η Μάλαγα έχει περιθώριο να πληρώσει την οψιόν του μέχρι το τέλος του Απριλίου αλλιώς θα χάσει τον παίκτη, τον οποίο επίσης κοιτάζουν και οι Σεβίλλη και Γουέστ Μπρόμιτς. Οι ερυθρόλευκοι παράλληλα χτύπησαν την πόρτα του εκπροσώπου του Άμραμπατ και για άλλα ονόματα παικτών από την Ισπανία και την Πορτογαλία. Ως προς τα μεταγραφικά στην παρούσα φάση υπάρχουν δύο σημεία - κλειδιά.

Πρώτον το πόσοι και ποιοί εκ των δανεικών θα μείνουν και του χρόνου στο ρόστερ του Ολυμπιακού και δεύτερο το μπάτζετ που θα οριστεί για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Κλείνοντας στην Τουρκία δεν έλλειψαν πάλι τα σενάρια για τον Μπρούνο Άλβες και τον Ολυμπιακό. Οι γείτονές μας βάζουν στο... κόλπο τους πρωταθλητές και την Σπαρτάκ Μόσχας με την επισήμανση πως η Φενέρ θα επιχειρήσει να αποσπάσει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί για την παραχώρηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού.

* Οι Τούρκοι ως προς τα ποσά για τον Άλβες ανέφεραν την Πέμπτη πως η Φενέρ απέρριψε πρόταση του Ολυμπιακού ύψους 2,5 εκατ. ευρώ ζητώντας 5. Επίσης πως έκανε κάτι ανάλογο με την Σπαρτάκ και ότι παραταύτα οι δύο ομάδες θα επανέλθουν. Με τέτοια οικονομικά δεδομένα είναι κάτι απίθανο για τους Πειραιώτες... Και να έχουν κάνει τέτοια κίνηση αλλά να φτάσουν στο επίπεδο των 5 εκατ. ευρώ.

** Οι Άγγλοι υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός μπορεί να καρπωθεί για τον Ενέν από την Έβερτον ένα ποσό που κυμαίνεται από 350.000 ευρώ - 550.000 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα