Σενάρια για Νέτο, Ντάνι - Στη λίστα και ο Αλβες

Σενάρια για Νέτο, Ντάνι - Στη λίστα και ο Αλβες

Σενάρια για Νέτο, Ντάνι - Στη λίστα και ο Αλβες

bet365

H λίστα του Ολυμπιακού μεγαλώνει και σε αυτή βρίσκεται ξανά ο Νέτο, ενώ οι Ρώσοι τονίζουν πως προτάθηκε ο Ντάνι της Ζενίτ. Στα υπόψιν και ο Μπρούνο Αλβες που φεύγει από Φενέρ.

Μπορεί η σεζόν να μην έχει τελειώσει, ωστόσο ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού έχει ήδη αρχίσει. Ο Περέιρα και οι άνθρωποι των Πειραιωτών έχουν σκανάρει αρκετές περιπτώσεις παικτών που είναι ήδη στη λίστα, ενώ υπάρχουν και... γνωστές που δεν σβήστηκαν ποτέ. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Ρωσία, ο Νέτο που απασχόλησε αρκετά τον Γενάρη πριν την έλευση του Σαντάνα πολύ δύσκολα θα μείνει και τη νέα σεζόν στη Ζενίτ και ήδη μελετά κι άλλες προτάσεις. Μάλιστα, οι Ρώσοι τονίζουν πως μια από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον είναι και ο Ολυμπιακός, όπως κι άλλες από τη Serie A. O Νέτο αποτελεί αξιόπιστη επιλογή και ο Βίτορ Περέιρα τον γνωρίζει αρκετά καλά, ώστε να είναι ψηλά στη λίστα του.

Ενα όνομα που φέρεται να παίζει για την άμυνα των «ερυθρόλευκων» ξανά είναι κι αυτό του Μπρούνο Αλβες. Ο Πορτογάλος στα 33 του χρόνια δύσκολα θα μείνει στη Φενέρμπαχτσε παρά το γεγονός πως έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο. Οι Τούρκοι θέλουν να κάνουν ανανέωση στο ρόστερ τους και ο Αλβες αναζητά νέο σταθμό στην καριέρα του.

Παράλληλα, ακόμα ένας Πορτογάλος αρέσει στον Περέιρα και φέρεται να έχει προταθεί ήδη στον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Ντάνι, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι με τη Ζενίτ και είναι ήδη... φευγάτος. Οπως τονίζουν οι Ρώσοι, ο 31χρονος επιτελικός μέσος δεν θα μείνει στην Αγία Πετρούπολη και ήδη έχει επαφές με άλλους συλλόγους. Η περίπτωσή του πάντως θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη, αφού το συμβόλαιό του στη Ζενίτ ξεπερνούσε τα 3 εκατ., ενώ η Μπεσίκτας έχει μπει δυνατά στο κόλπο της απόκτησής του. Η ερυθρόλευκη λίστα πάντως είναι μεγάλη και τα σενάρια έχουν φουντώσει ήδη, με τον Τζόελ Κάμπελ να συμπεριλαμβάνεται σε αυτά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα