To «δέσιμο» του Μποτία με Σιόβα

To «δέσιμο» του Μποτία με Σιόβα

Δημήτρης Τομαράς
To «δέσιμο» του Μποτία με Σιόβα

bet365

H επάνοδος του Αλμπέρτο Μποτία στο κέντρο της άμυνας επανέφερε την... ηρεμία με τον Ισπανό να συγκροτεί ένα καλό δίδυμο με τον Δημήτρη Σιόβα.

Στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ ο Μποτία επέστρεψε στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού μετά από αποχή 2,5 μηνών. Μαζί με τον Δημήτρη Σιόβα κατάφεραν να βγάλουν μία καλή εικόνα στο κέντρο της αμυντικής γραμμής των ερυθρόλευκων. Παρότι υπήρχαν και... ενστάσεις και αμφιβολίες για την χρησιμοποίηση του Αλμπέρτο Μποτία, με δεδομένο πως είχε κάνει αρνητικές εμφανίσεις μέσα στο 2014, εκείνος φρόντισε να τους διαψεύσει όλους. Και με τις τοποθετήσεις και τα καίρια κοψίματά του και την εν γένει παρουσία του.

Σε αντίθεση με τον Φελίπε Σαντάνα έδειξε πως... δένει πολύ καλά με τον Έλληνα διεθνή στόπερ, επαναφέροντας με αυτόν τον τρόπο την... ηρεμία στο αμυντικό σκέλος. Σίγουρα είναι ακόμα νωρίς καθώς τους Πειραιώτες τους περιμένουν στην συνέχεια και άλλα δύσκολα ματς, όμως σαν πρώτο δείγμα είναι άκρως θετικό αυτό που δείχνει ο Μποτία. Στις αναμετρήσεις με ΑΕΚ και Ξάνθη ο Ολυμπιακός δεν δέχθηκε κανένα γκολ.

Άλλωστε ο Μποτία έχει πλέον πολύ μεγάλο κίνητρο καθώς παίζει για το συμβόλαιό του και το εάν θα μείνει ή όχι το καλοκαίρι στον σύλλογο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα